Jeste li za limunadu, obujte Höglice?

hogl_modnialmanah_fashion

Ljeto je već u zraku i svi željno prizivamo sunčane dane i ugodnu toplinu. No, kada temperature skoče iznad 25° stupnjeva, počinjemo prizivati osvježenje i najčešće nam na pamet pada – limunada!

Dašak svježine limuna u svoj ljetni look unesite novim modelima koji vas očekuju u trgovinama Högl u Ilici 12 i u Westgateu. Razigrani uzorci limuna krase udobne tenisice, moderne natikače i neodoljive torbice, a fina svila od koje su ovi modeli izrađeni svojim sjajem dodatno naglašava eleganciju.

Kako kombinirati?
Veseli uzorci limuna odlično pristaju uz bijelu odjeću koju tako volimo nositi ljeti, ali i uz druge boje koje su ove sezone iznimno popularne, poput žute u svim njenim toplim, raskošnim nijansama.

Osim što ćete biti u trendu i izgledati savršeno, neka vas limuni na obući i torbicama podsjete kako je dobro što češće posegnuti za tim iznimno korisnim voćem koje uz visoke koncentracije C vitamina sadrži i impresivnu količinu po zdravlje dragocjenih fitokemikalija.

Foto: Högl Shoe Fashion

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS