Jesenski detox tijela uz Zeotex – mineral 21. stoljeća!

Svakodnevno nas bombardiraju toksini i štetne tvari, a njihovo konstantno nagomilavanje ozbiljno šteti zdravlju. Voće i povrće se šprica kemijom koju unosimo u organizme. Pijemo vodu koja je zagađena, zrak koji udišemo postaje iz dana u dan sve zagađeniji! Budući da se nalazimo na početku novog godišnjeg doba kojeg će obilježiti i spajanje virusa vrijeme je za Zeolit 100% prirodan mineral koji učinkovito čisti i na sebe veže štetne tvari kao što su bakterije, virusi, paraziti, nitrati, biogeni amini, alkaloidi, teški metali, pesticidi, insekticidi i drugi otrovi.

Zeotex proizvodi namijenjeni su za ljudima, kućnim ljubimcima te se koriste i u poljoprivredi i stočarstvu, a cilj je čistiti toksine gdje god su prisutni. Zeotex za ljudsku primjenu ima široki spektar djelovanja, od pranja zubi jer održava higijenu usne šupljine sakupljajući bakterije i viruse te druge toksine do stavljanjem u kupke jer preko kože Zeotex radi fantastičan detoks organizma. Također, umješavanjem u kreme također čisti upaljena područja i koža kod dermatoloških problema. U pranju voća i povrća te apsorpciji štetnih tvari u vodi pokazao se kao najdjelotvorniji proizvod na tržištu.

zeotex-zeolit-mineral-zdravlje-zdrav-život-modnialmanah

Ovaj proizvod fantastične rezultate postiže se i kod kućnih ljubimaca koji imaju probleme s alergijama, kožnim bolesti, otrovanjima, proljevima.

Zeotex se može kupiti on line na https://hr.venzeotex.com/webshop, u Zoo Viliju te u mnogobrojnim veterinarskim stanicama.

Trenutno nema komentara

Comments are closed