Jedna krema za ruke cijele obitelji!

Učestalo pranje ruku i njihova dezinfekcija narušavaju hidro-lipidnu ravnotežu epiderme i ona postaje dehidrirana, suha pa čak i bolna. Kako bi se ruke zaštitile od isušivanja i oštećenja potrebno je osigurati pravilnu njegu i zaštitu. Nakon odrađenih generalki u stanu, povratka u ‘novu stvarnost’ koja nalaže nošenje zaštitnih rukavica, vikend uživanja u vrtu ruke zaštite novim Ziaja kremama za ruke obogaćenim tropskim maslacima!

U ovoj mini kolekciji su – Illipe, Tucuma i Ucuuba maslac poznat po svojim izuzetnim regenerativnim, hranjivim i hidratantnim svojstvima. Nove Ziaja kreme za ruke pored maslaca, sadrže ekskluzivne inovativne sastojke poput skvalana, uree, inulina od cikorije, natrijevog laktata i koenzima Q10. Kreme udovoljavaju specifičnim potrebama pojedinog tipa kože i pružaju učinkovitu zaštitu i adekvatno njegu ruku tijekom učestalog pranja i korištenja dezinfekcijskih sredstava.

ziaja-Illipe-Tucuma-Ucuuba-beauty-ruke-krema-modnialmanah

Imate li običaj koristiti jednu kremu za cijelu obitelj- neka to ovog mjeseca bude Ziaja Illipe!

Riječ je o umirujućoj krema za ruke koja sadrži illipe maslac, skvalan i inulin od cikorije koji djeluju na jačanje prirodne barijere kože, sprečavajući dehidraciju kože, omekšavajući i zaglađujući je. Brzo se upija i ostavlja ugodan miris, a već nakon prvog nanošenja pruža olakšanje nadraženoj koži.

Trenutno nema komentara

Comments are closed