Je li svejedno kakav novčanik nosite? Naravno da ne!

Znate li kako odabrati idealni novčanik? Spremnik za novac, kreditne kartice, posjetnice i poneki račun koji bi mogao zatrebati kasnije. Nepisano je pravilo da bi njegova veličina trebala biti veličina džepa, posebno ukoliko se radi o muškom novčanik. Ženski novčanici su nešto veći i kupuju se u skladu s veličinom torbice. Žene koje vole velike ‘vrećaste’ torbe kupit će i veliki novčanik.

Muški VS ženski novčanici
Muški se novčanici izrađuju od različitih materijala među kojima su najpopularniji kožnati (koji su ujedno i najdugovječniji). Oni su zapravo odraz elegancije i klasike i većina muškaraca ih nosi u svojim džepovima.

Ženski novčanici su bazično kožni, ali su u odnosu na muške moderniji. Najčešće se kombiniraju s torbicama i ostalim modnim detaljima koji se nose u torbi (privjesak za ključeve, mini toaletna torbica, futrola za mob).

Što nalaže trend?
•  IN su modeli s velikim brojem pretinaca za kartice i pretincem za sitni novac.
•  Ma koliko bili ne ženstveni, novčanici koji podsjećaju na konobarske hit su ove sezone. Upravo u tim većim modelima nalazi se velik prostor predviđen za kartice i razne papire kao što su računi.
•  Ukoliko ste ljubiteljica elegantnijeg stila i tako se oblačite svaki dan za vas su kožni, klasični modeli kojima možete dati modni pečat odabirom boje koju volite.
•  Volite li spojiti novčanik i torbicu, znajte kako je upravo ta kombinacija modni imperativ. Izbacili su ih mnogi modni dizajneri u svojim proljetnim linijama. Takvi novčanici imaju male ručke ili dulju dršku koju prema potrebi možete zakopčati sa strana i novčanik prebaciti preko ramena.

Savjet više:
Pazite da novčanik bude kvalitetniji kako se ne bi oštetio nakon duljeg nošenja. Isto tako pazite da nema rupice sa strane kako vam sitni novac ne bi iscurio. Jer ako curi sitniš, brzo ćete potrošiti i krupni novac.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS