Istražili smo jahanje u okolici Zagreba! Preporuka – konjički klub Kairos!

Kad pročitate nešto fora, što još niste isprobali, vjerujemo kako u sebi pomislite – e ovo bi bio sport za mene. Danas nam je u fokusu jahanje, pa ako biste voljeli probati jahanje, a živite u Zagrebu ili okolici, evo super mjesta na kojem možete jahati cijelog tjedna u terminu kojeg sami odaberete.

Mi smo prošlog vikenda počeli s ovom rekreacijom i što reći nego – savršenstvo za početak novog radnog tjedna. Blizina Zagreba (30 km, prema Karlovcu/Novaki Petrovinski bb), prekrasna priroda i još ljepši konji su ono što opušta čim izađete iz automobila.

Konjički klub Kairos dom je za 30-tak konja na kojima je moguće jahati rekreativno i ako ste početnik i ako već znate jahati – za male i velike, sve one kojima se sviđa ovaj sport. Na jahanje je poželjno doći u sportskoj odjeći i zatvorenoj obući koja nema ravni potplat. Kad dolazite, slobodno, kako kaže trenerica Janja možete donijeti jabuku, mrkvu ili kocke šećera kao nagradu konjima za strpljenje. Konji pamte one koji su bili dobri prema njima.

Sat jahanja je vrlo ugodno iskustvo jer vam treneri puštaju na volju da sami diktirate tempo i način na koji ćete jahati. Za početnike tu su strpljivi Nikola i Luka koji vas bodre u svladavanju svih prepreka i smirivanju konja koje jašete. Sat vremena iznosi 100 kuna, a svoj termin možete osigurati na broj telefona 095 399 9683!

Sve detalje saznajte na https://www.facebook.com/konjickikairos/

Radno vrijeme: Uvijek otvoreno

Trenutno nema komentara

Comments are closed