Imate li problem s vlasištem? Keune ima savršeno rješenje za vas!

Kad se pitaju Keune frizeri koja je tajna lijepe i njegovane kose, uvijek će krenuti s vlasištem. Kad je njegovano i hidrirano kosa će biti podatna i trebat će joj manje njege. Upravo zato ne čudi kako u svakom frizerskom salonu u kojem je zastupljen Keune možete isprobati nešto jedinstveno – Derma Care liniju koja je namijenjena njezi vlasišta!

Sve počinje odličnim pilingom vlasišta koji čisti,održava zdravo i balansirano vlasište čineći vlasište mekim i čistim. Nakon što se vlasište regenerira i revitalizira kreće njega vlasišta i kose ovisno o tipu.

Kakvo vam je vlasište?
Imate li masno vlasište (prekomjeran rad žlijezda, utjecaj hormona) vratite vlasište u ravnotežu uz Keune Care Derma Regulator liniju koja se sastoji od šampona, ključnog proizvoda u borbi protiv masnog vlasišta. Ovaj šampon u svom sastavu ima esencijalne minerale i bio sumpor koji umiruje vlasište i regulira proizvodnju sebuma.

Imate li problem s opadanjem kose, za vas je Keune Care Derma Activate linija koja potiče metabolizam vlasišta, čineći kosu punijom i gušćom. U ovoj se liniji nalazi vitamin H u Thickening spreju i u Activate šamponu koji zgušnjava kosu poboljšavajući joj keratin. Lipsomi u Activate losionu prenose važne minerale, biotin i sastojke koji stimuliraju rast kose.

Imate li perut smirite vlasište! Potražite liniju Keune Care Derma Exfoliate u kojoj je zvijezda šampon s ključnom formulom Octopirox. Odlično uklanja prhut s vlasišta sprečavajući povratak pahuljica na tjemenu. Odličan je proizvod za sve one koji pate od svrbeža vlasišta.

Trenutno nema komentara

Comments are closed