Imate li koji kilogram više, evo u kojim ćete krojevima izgledati mršavije

Građa tijela ali i način na koji se naše tijelo mijenja kad ‘nabacimo’ koji kilogram više je ono s čime se suočavamo svakog dana kad krenemo s odijevanjem. Haljina koja je izgledala kao pun pogodak prije nekoliko mjeseci, jednostavno ne podnosi suvišni kilogrami te krojem ne laska građi tijela. Neki modeli tunika i majica u punijoj fazi naglašavaju sve što ne treba… Zvuči li vam poznato čitajte dalje! Postoje modeli s krojevima u kojima ćete izgledati mršavije skrivajući malu tajnu i koji kilogram više.

Upoznajte ih:
Asimetrična majica koja prekriva dekolte ali otkriva jedno rame odličan je način sužavanja ramena, ruku i većih prsa. Kombinirate li je s asimetrijom u donjem dijelu tijela (u ovom slučaju hlače s asimetričnim volanom) postići ćete ‘Z efekt’ koji pomaže u optičkom brisanju neželjenih širina siluete.

fashion-krojevi-mršavije-modnialmanah

Imate li nesrazmjer u gornjem i donjeg dijela tijela asimetrični modeli mogu učiniti puno. Kombinirate li ih uz jednostavne donje dijelove optički ćete ‘izbrisati’ nekoliko kilograma. U ovom slučaju asimetrična tunika neka bude i u prijateljskom printu. Animal print, posebno tigrasto ili prugasto su odlični pomagači sužavanja. Savjet više – kako vam asimetrija ne bi bila neprijatelj građe birajte tuniku koja prekriva bedra i bokove djelomično.

fashion-krojevi-mršavije-modnialmanah

Haljine su uvijek odličan izbor, pogotovo u posebnim prigodama. Kako biste zablistali ovog proljeća birajte haljine koje u svojoj konstrukciji imaju skrivenu asimetriju – koje se na jednoj strani bokova lagano skupljaju (ti nabori prekrivaju jače bokove i bedra), koji imaju asimetriju u gornjem dijelu (trokutasti izrez koji optički sužava široka ramena) te čiji asimetrični izrez otkriva noge u njihovom najljepšem dijelu.

fashion-krojevi-mršavije-modnialmanah
Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS