H&M Studio – ženstvenost koja koketira muškim šarmom!

Kombinirajući odvažnu raskoš i punk šarm, H&M Studio A/W 2020 namijenjen je divljim srcima i profinjenim buntovnicima. Ova ograničena kolekcija malo je grunge, malo elegantna u okvirima pravila starog svijeta i divlja i svoja po uzoru na modne 70-te.

“Muza A/W 2020 ne boji se osporiti svoj status quo. Ova je kolekcija za one koji slave sebe i svoju individualnost. Nose odvažne naušnice na posao, u kombinaciji s haljinu nadahnutu donjim rubljem preko crvenih kožnih hlača…” kaže Ann-Sofie Johansson, kreativna savjetnica u H&M-u.

Kolekcija sadrži paletu boja od azurno plave, neobično zelene i ružičaste boje šampanjca do detalja u mramornim otiscima, svjetlucavim šljokicama i crnom lakiranom kožom. Kad se pogleda u potpunosti, ova kolekcija koketira stilovima à la garçonne i talijanskim glamurom. Reciklirani poliesterski volančići, volani i oštro krojenje bili su ključni za postizanje svakodnevnog duha kolekcije.

Ono što nadahnjuje u ovoj kolekciji je koliko je bezvremenska. Svaki je komad odraz prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.

Kolekcija H&M Studio AW20 bit će dostupna od 24. rujna.

Trenutno nema komentara

Comments are closed