H&M „See Now Buy Now“ s modne piste u ormare šminkerica

„See Now Buy Now“ trend je u modnoj industriji, a odnosi se na mogućnost kupovine kolekcija prikazanih netom na modnoj reviji. H&M slijedi taj trend, pa od ove sezone pruža mogućnost kupcima kupovinu kolekcije izravno s modne revije.

Save the date!
H&M Studio kolekcija će biti prezentirana 01. ožujka modnim obožavateljima na Paris Fashion Week-u. Odmah je kolekcija dostupna na hm.com, a u odabranim trgovinama, među kojima je na naš H&M u centru Cvijetni ( Zagreb), kolekcija će biti dostupna od 02. ožujka.

“Donoseći modu izravno s modne piste do trgovina označava novu eru u modnoj industriji i veselimo se isprobati novi format. Želimo ovaj trenutak podijeliti s našim kupcima i stoga smo odlučili pustiti prijenos Fashion Show-a na našoj Internet stranici. Nadamo se da će uživati u tome i pronaći inspiraciju kako bi izrazili svoj osobni stil.“, izjavila je Pernilla Wohlfahrt, Glavni dizajner i kreativni direktor za H&M.

Kako izgleda kolekcija? U sezoni proljeće/ljeto 2017., tradicionalne tehnike krojenja susreću funkcionalnost i visoko-tehnološke elemente sportske odjeće što čini moderan spoj inspiriran gracioznošću, strašću i snagom baleta.

Trenutno nema komentara

Comments are closed