Gdje u zagrebu pojesti dobar burger? Zna Gobac, ali i mi!

U zagrebačkom kvartu Siget, na adresi Froudeova 7, ovoga tjedna otvoren je novi burger bar pod nazivom „KSS Burger One“ iza kojeg stoji poznati domaći reper i pionir domaće hip-hop scene Renato Đošić Renman.

gastro-KSS-Burger-One-Renato-Đošić-Renman-modnialmanah-davor-gobac-edo-maajka
Renato Đošić Renman

Novi burger bar već je prvoga dana otvorenja privukao veliku pozornost ljubitelja odličnih burgera. Novo gastro mjesto je, prema riječima samog Renmana, „simbioza dugogodišnjeg iskustva stečenog u raznim kuhinjama diljem Hrvatske, kuharskim TV emisijama te istinske ljubavi prema sočnim i kvalitetnim burgerima“.

Upravo se takvi burgeri i serviraju u baru KSS Burger One, a gosti mogu birati između nekoliko okusa te tako izabrati svog favorita – classic, cheese, chicken i country. Pri pripremi burgera u KSS Burger One velika se pažnja posvećuje kvaliteti namirnica, stoga koriste isključivo visokokvalitetno meso, slasna peciva i sočne umake. Cijela ta „slasna priča“ dolazi uz prihvatljive cijene u rasponu od 40 do 50 kuna, a uz burgere je uključen i prilog – neizostavni pommes frittes.

Otvorenju su prisustvovale i poznate domaće zvijezde poput Davora Gopca, Gorana Bareta, Mate Jankovića, Ede Maajke i Hiljsona Mandele koji su među prvima kušali ove fantastične burgere, a koje im je pripremio njihov kolega i prijatelj Renman.

Upravo je iza Renmana, osim glazbene, sada već i ozbiljna gastronomska karijera. Poznati zagrebački glazbenik posljednjih se nekoliko godina posvetio svojoj velikoj strasti i hobiju – kuhanju. Ne čudi stoga da je bio i angažiran kao kuhar na brojnim gastro događanjima i kućicama na zagrebačkom Adventu, poput Rougemarinove poznatog chefa Marina Medaka, Čudnoj šumi Bolesne Braće te na popularnom Burger Festu.

Upravo će njegovo kulinarsko umijeće u spravljanju burgera moći ocijeniti i brojni gosti novootvorenog bara koji je otvoren svakim danom, osim nedjeljom, od 10 do 22 sata, a uveo je i dostavu za sve koje u slasnom burgeru žele uživati iz udobnosti vlastitog doma.

Trenutno nema komentara

Comments are closed