Gastro izlazak uz Davida Skoku! Evo gdje jesti nejgove specijalitete u Zagrebu!

Želite li izaći u paru i probati specijalitete jednog od najpoznatijih hrvatskih chefova Davida Skoke u Zagrebu, subota 9. veljače je vaš dan! U zagrebačkom restoranu Bota Šare David će pripremit ekskluzivnu tematsku večeru inspiriranu Jadranom.

David-Skoko-gastro-modnialmanah-bota-šare

Hrvatska gastro obitelj Šare godinama slovi za vrhunski izbor kad su jadranske delicije u pitanju, a suradnjom sa chefom Skokom predstavit će spoj najnovijih svjetskih kulinarskih trendova u sinergiji s domaćim namirnicama i jadranskom ribom. David Skoko pak dolazi iz obitelji koja se generacijama bavi ribarstvom. Davidova kuhinja se temelji na dugoj tradiciji pripreme ukusnih i domaćih ribljih jela. Uz brojne suradnje s domaćim TV kućama i magazinima, David je surađivao i snimao sa stranim televizijama, a vrlo zapaženo gostovanje imao je i u emisiji No reservations CNN-ovog Anthony Bourdaina. U vrlo kratkom vremenu postao je omiljeni hrvatski chef.

Jedinstvena subotnja večera obilovat će morskim specijalitetima pripremljenim na maštovit i nov način. Domaće namirnice iz vrtova obitelji Šare zasigurno će dati jednu novu notu ovoj ukusnoj suradnji.

Svoje mjesto na ovoj jedinstvenoj večeri možete rezervirati na 01 231 6745.

Trenutno nema komentara

Comments are closed