Gabrijel Krušelj: Prvi Hrvat koji je nosio Dior-a na FW Pariz

Nedavno je završio Pariški tjedan muške mode na kojem je zasjao, ni manje ni više, nego jedan Hrvat. Ime mu je Gabrijel Krušelj ima 17 godina, rođen je u Oroslavlju, a već sada nosi titulu jedinog modela koji je pistom ponio Dior.

Da je dečko iz Oroslavlja zakoračio u sam vrh mode ‘kriva’ je njegovu matična agencija Relatum Model Management, na čelu s nekadašnjim modelom Markom Lovrićem. Skauti ove agencije prepoznali su Gabrijelov potencijal, a samo par tjedana nakon što je “otkriven“ Gabrijel je dobio i svoju prvu priliku u Parizu. Osim Gabrijela, na pariškom tjednu mode, prošetao je i najuspješniji model agencije Relatum Model Management-a, Koreanac Bom Chan Lee koji je imao priliku nositi kreacije kao što su Hermes, 22/4 Hommes i mnoge druge.

Imate li u blizini nekoga tko želi postati model? Možda su vam korisne i ove informacije…

Relatum Model Management (www.relatummodels.com) surađuje sa vodećim svjetskim modnim agencijama (Milano, London, Paris, NY, Istanbul, Hamburg, Azija…) te kao matična agencija zastupa modele osim iz Hrvatske i iz mnogih zemalja Europe, Azije i Amerike (Danske, Nizozemske, Švedske, Brazila, Česke, Slovačke, Rusije, Bjelorusije, Slovenije, Srbije, BiH, SAD-a, Malezije, Koreje, USA …).

Trenutno nema komentara

Comments are closed