Dobro je činiti dobro: Bosch donirao kućanske uređaje

U prostorijama tvrtke BSH kućanski uređaji direktor tvrtke, gospodin Eduard Slunjski simbolično je predao donacije Predsjedniku ZAKLADE BISKUP JOSIP LANG pateru Miji Nikiću i Predsjedniku humanitarne udruge IZVOR LJUBAVI iz Botinca. To je ujedno bila i prilika da se svi zaposlenici tvrtke BSH kućanski uređaji d.o.o. pobliže upoznaju s radom Zaklade i humanitarne udruge. Direktor Eduard Slunjski izrazio je svoje uvjerenje da će tvrtka nastaviti s donacijama svojih uređaja i u budućnosti , a shodno mogućnostima i povećati broj donacija. Bravo Bosch!

Želite li i vi činiti dobra dijela? Evo vam prilike da se uključite…
 ”ZAKLADA BISKUP JOSIP LANG – BRIGA ZA NEMOĆNE I SOLIDARNOST SA SIROMASIMA.“ Članovi Zaklade su vjernici laici kao i svi drugi ljudi dobre volje koji žele činiti dobro, koji žele pomoći onima kojima je to najpotrebnije. Svrha Zaklade jest trajno pružanje novčane i drugih oblika potpore starim, nemoćnim i bolesnim osobama kao i promicanje bezuvjetne ljubavi siromasima. Osim toga svrha Zaklade je i davanje inicijative, kao i samo osnivanje te organiziranje staračkih domova i prihvatilišta za najnemoćnije. Svatko od nas može pomoći Zakladi pozivom na donatorski telefon i donirati 6,25 kuna pozivom na broj: 060 9012.
•  Humanitarna udruga IZVOR LJUBAVI osnovana je 2008 godine u Zagrebačkom naselju Botinec. Predsjednik i suosnivač humanitarne udruge je Ivan Pavić. Ova udruga prvenstveno pomaže stanovnicima naselja Botinec kojima je potrebna materijalna ili pak pravna pomoć u ostvarivanju njihovih socijalnih prava. Putem donacija pojedinaca i tvrtki mjesečno uspiju napraviti do 40 paketa s hranom za pomoć obiteljima u potrebi. Unutar humanitarne udruge djeluje i glumačka sekcija koja putem svojih predstava prikuplja sredstva za udrugu. Udruga surađuje i s Caritasom iz Beča koji joj 2 puta godišnje donira bolesničke krevete, invalidska kolica, princes kolica i pelene za odrasle. Na taj način pomažu ljudima koji imaju tu potrebu a nemaju materijalnih sredstava da si sami kupe potrebne stvari kako bi si olakšali teškoće u životu. Udruga je do sada donirala već preko 3.000 paketa pelena za odrasle. Svi koje žele pomoći toj udruzi mogu se javiti na telefon: 091- 58-63- 540.

bosch-modni-almanah-lifstyle-izvor-ljubavi

Trenutno nema komentara

Comments are closed