Funkcionalni napitci – hit za podizanje imuniteta!

Dok sve oko nas bruji lošim vijestima, pa i onima o virusima uzrokovanoj bolesti, otkrijte svijetlu točku u povrtnim sokovima

Živimo ubrzano učestalo se hvatajući u korak s nečime, a taj smo stil života prihvatili pod normalno. Ta ubrzanost, u kombinaciji s lošijom i neuravnoteženom prehranom te aktualnom sezonom virusima uzrokovanih bolesti, nerijetko rezultira i padom imuniteta. Stoga je iznimno važno raditi na jačanju imuniteta u čemu, dokazano, pomažu funkcionalni napitci i hrana.

Snaga prirode!
• Cikla je supernamirnica koja pruža brojne blagodati našem organizmu. Ona je nepresušna riznica vitamina, minerala, neprobavljivih vlakana te biljnih kemikalija. Kako god da se uzme u obzir područje njezine primjene: bilo za sprečavanje bolesti, kao podršku zdravlju ili pak kao sastavni dio suvremene sportske prehrane, brojne su koristi njezine primjene.
• Đumbir jača naš imunološki sustav, bogat je kalcijem, magnezijem, bakrom, fosforom, selenom, cinkom, željezom te vitaminom C.
• Korijander je biljka bogata antioksidansima, a istraživanja su pokazala kako ima potencijalno djelovanje u smanjenju razine šećera u krvi te pridonosi i zdravlju srca, mozga, kože i probavnog sustava.
• Med je bogat vitaminima A, D, C, E, i K, sadrži veliki broj antioksidansa koji pružaju brojne blagodati za zdravlje. Mnoga istraživanja su pokazala kako mogu imati zaštitno djelovanje kod bolesti poput bolesti srca, karcinoma i dijabetesa. Jedna žličica meda sadrži samo 64 kalorije, a istovremeno je ta mala žličica visoke energetske vrijednosti jer med ne sadrži ni masti i kolesterol.
• Kvasac je dodan u ovaj napitak u svrhu djelovanja kao biološki aktivator sastojaka te je prirodni izvor vitamina B skupine. Također sadrži beta glukan i vitamin D2 – nutrijente čije se pozitivno djelovanje na imunitet intenzivno proučava u mnogim znanstvenim studijama.
• Orasi imaju veće antioksidativno djelovanje i znatno više poželjnih omega-3 masnih kiselina u odnosu na druge orašaste plodove. Odlični su za zdravlje jer su puni vlakana, masti, minerala i vitamina.
• Limun sadrži mnoštvo vitamina C, koji djeluje kao antioksidans te ima ključnu ulogu u jačanju imuniteta. Uz to, limun je bogat vlaknima i različitim fitonutrijentima koji dokazano imaju potencijalan učinak na značajno smanjenje čimbenika rizika za srčane bolesti.
• U sezamu se nalazi više kalcija nego u mlijeku, a uz to je bogat izvor mangana, bakra, cinka i vitamina B1 i E. Sezamovo ulje je zdrava masnoća jer sadrži više od 80% nezasićenih masnih kiselina, bogatstvo antioksidansa te ima potencijalne dobrobiti za zdravlje srca, zglobova, kože, ali i kose.

zdravlje-Geisterküsse-napitci-modnialmanah-1

Vrhunski pomno izbalansirani sastojci u jedinstvenoj recepturi – Geisterküsse
Povrtni sokovi idealan su način kako zadovoljiti nutritivnu dnevnu potrebu. Kada cikli kao bazi pridružimo izdvojeni đumbir, sjemenke komorača i timijana, cvijet kamilice, prah sjemenki korijandera, kvasac, maslac, plod od oraha, sezamovog ulje i sok limuna, dobivamo čašu (pre)punu nutrijenata iz prirode. Upravo je ta kombinacija pomno biranih i ukomponiranih sastojaka kroz jedinstvenu recepturu stvorila funkcionalni napitak koji pomaže osvježiti vaš imunološki sustav i osnažiti vaš organizam. Geisterkűsse nije samo napitak na bazi cikle, jer ćete u svakoj čaši pronaći riznicu nutrijenata iz prirode, pomno odabrane sastojke u pažljivo komponiranim omjerima.

Potvrda ovog napitka potkrijepljena je i nutricionističkim preporukama, čineći Geisterkűsse, odnosno Poljupce duha, savršenim napitkom za početak dana ispunjen prirodnom energijom i snagom. Nazdravite zdravlju uz Geisterkűsse, otkrijte njegove blagodati već danas i uživajte u boljem sutra!

Web stranica
Facebook
Instagram

Trenutno nema komentara

Comments are closed