Električne četkice! Znate li zašto su upravo one najbolji čistači zuba?

Kad smo jednom prilikom pitali stomatologicu, dr.Kaju Gmaz koja je razlika između obične i električne četkice, duhovito je odgovorila: Ista kao i razlika između vožnje u Fićeku i BMW-u! Dakle, brža je, kvalitetnija i s njom brže dolazite do cilja! Kad smo ovu četkicu i isprobali, shvatili smo o čemu je dr.Gmaz govorila.

Upoznajte Curaprox Hydrosonic pro najnapredniju električnu zubnu četkicu, dizajniranu kako bi pružila osjećaj besprijekorno čistih zuba kao nakon profesionalnog čišćenja. Ima laganu, ergonomsku dršku s tri različita zamjenska nastavka za najzahtjevnije izazove svakodnevnog čišćenja zuba.

Za najbolje rezultate čišćenja zuba s Hydrosonic pro četkicom važno je koristiti pravilnu tehniku uz nekoliko jednostavnih savjeta:

  1. Započnite čišćenje s teško dostupnim mjestima kao što su zadnji kutnjaci.
  2. Postavite vibrirajuću glavu četkice pod blagim kutom – pola na zube, pola na desni. Držite 2 do 3 sekunde na jednom zubu i bez pritiska.
  3. Polako pomičite četkicu, zub po zub.
  4. Ponovite postupak na svakom zubu, s prednje i stražnje strane.
  5. Ne zaboravite očistiti uz rub zuba i desni.
zdravlje-curaprox-Hydrosonic-pro-modnialmanah

Želite li ovu četkicu?
Tijekom prosinca prilikom kupovine električne četkice u WEB SHOPU upišite KOD ALMA i ostvarite 20% popusta na sve modele ovih četkica. Želimo vam blistav osmijeh i zdrave zube u 2022 godini!

Trenutno nema komentara

Comments are closed