EASY CHIC na Högl način!

Proljeće 2021 je upravo počelo u svim Högl trgovinama! Što je trend? Puno zanimljivih modela obuće koji u stopu prate modne trendove sezone! Ukratko u fokusu su retro modeli ukrašeni lancima, neobične boje, zanimljivi potplati, tenisice i printevi u kojima dominiraju leptiri.

No, kako je s klasikom uvijek najbolje započeti godinu predstavljamo vam tri nova Högl modela u kojima ćete s ponosom zakoračiti u novu modnu sezonu. Modeli dolaze u klasičnoj crnoj ali i trendy lila boji.

Koji je vaš model?
CLAIRE Koliko god klasičan izgled ove prekrasne balerinke znajte kako je baš trend u toj jednostavnosti. Ove balerinke napravljene su od fine mekane teleće kože sa zlatnim ukrasom na prednjem dijelu.

fashion-Högl-modnialmanah-proljeće-ljeto-2021

AMY je najugodnija salonka za povratak u ured. Model karakterizira četvrtasti vrh cipele, blok potpetica , zlatni lanac koji asocira na modne 80-te i izbor materijala – mekana teleća koža unutak koje je kožna prozračna podstava.

fashion-Högl-modnialmanah-proljeće-ljeto-2021

MONIQUE čizmice su šik rješenje za povratak u ured. Ovaj model oduševljava svojim kontrastima – četvrtastim vrhom, stabilnom i drskom potpeticom, lancem koji se nalazi na gornjem dijelu čizme.

fashion-Högl-modnialmanah-proljeće-ljeto-2021
Trenutno nema komentara

Comments are closed