Duga suknja je modni imperativ! Kako je nositi?

S jedne strane mini suknje, a s druge maxi! Tako bi se naj jednostavnije mogle opisati trendy suknje ovog proljeća. Romantične i prozračne,suknje koje prekrivaju noge u potpunosti, nalaze se u svim kolekcijama svjetski poznatih dizajnera.

Kako ih nositi?
• Postoji razlika između dugih suknji odnosno njihovog kroja. Izaberite pravi, koji će biti u skladu s vašom građom tijela – imate li jake bokove i dominantnu stražnjicu neka duga suknja bude ravnog kroja, bez suvišnih nabora. Suprotno tome, uski bokovi će izgledati skladnije i bolje u suknji s naborima.
• Pazite na uzorke! Nije svejedno kakvog će uzorka biti vaša suknja. Što su bokovi širi neka uzorci budu sitniji. Isto tako velike cvjetne uzorke, geometrijske oblike nosite imate li uske bokove.
• Kako kombinirati? Nepisano je pravilo da se duga suknja lijepo kombinira uz uske-strukirane sakoe, vestice ili košulje koje u tom slučaju nosite u pasu ili u kombinaciji s tankim remenom. Za punije je lijepa kombinacija duga suknja + prozračan kardigan.
• Igra mini/maksi! Želite li nositi dugu suknju, a isto tako i pokazati (skladne) noge, odlučite se za model duge suknje koja je napravljena od kratkog i dugog sloja tkanine. Na taj način ćete pokazati siluetu nogu.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS