Dodaju li volumen prugaste majice ili ne? Evo odgovora!

Volite li svojim total lookovima cijele godine dati svježinu (posebno nosite li klasiku) odjenite mornarsku majicu kako to rade Francuskinje, jedne od najelegantnijih žena na svijetu. One kombiniraju prugice uz traper, ali i stroga poslovna odijela, uz pencil skirt posebno u prijelaznom razdoblju kad je potrebno utopliti se u u mekani pulover. Za razliku od onih – strogih spojeva tamno plave i bijele koje asociraju na uniforme mornara, postoji čitav niz prugastih majica koje se odlično mogu kombinirati uz jednostavnu i klasičnu odjeću. Volite li prugice i pitate li se dodaju li one volumen evo odgovora na ovo pitanje!

Baš kao svi printevi, tako i prugice mogu dodati volumen tijelu ali i tijelo optički korigirati. Kako znati koje su pruge idealne za vašu građu tijela? Za početak naučite prepoznati širinu pruge i omjer pruge i podloge. Kod dijelova tijela koje treba optički povećati potrebno je odabrati odjevni predmet na kojem je jednaka širina pruga i podloge. Suprotno tome- što su šira ramena, veća prsa i jače ruke to neka prugice bubu razigranije. Najbolji je spoj širokih i uskih pruga koje neka budu različitih boja. Dakle – prugice ne dodaju volumen kad su usklađene s tijelom.

fashion-prugaste-majice-modnialmanah-volumen

Koji još savjet trebate? Jeste li se pitali zašto vam neke prugaste majice stoje odlično, a neke ne? Odgovor leži u krivo odabranoj podlozi majice koja se ne spaja s bojom puti i podtonom kože. Zato, prije nego li si postavite pitanje je li vam prugice korigiraju obline ili ne pronađite pravi odgovor na pitanje spaja li se boja majice s vašom bojom puti.

Trenutno nema komentara

Comments are closed