Do ljeta bez celulita uz Solidea Silver Wave

Dakle, talijanski brend Solidea, specijaliziran za izradu kompresivnih čarapa, prije nekoliko je godina na tržište lansirao liniju Silver Wave kojoj je zadatak pružanje mikromasaže tijelu zbog specijalnog valovitog tkanja. Kod prirodnih tjelesnih kretnji, odnosno aktivacije mišića, valovita struktura u kombinaciji s radom mišića potiče limfu, zaglađuje kožu, oblikuje bedra i bokove što u konačnici ima odlične rezultate – celulit se vidno smanjuje ili u potpunosti nestaje (ovisno o tome koliko ga ima). Budući da nas do početka ljeta dijeli nekoliko mjeseci, krenite s obračunavanjem s celulitom na vrijeme te se dovedite do toga da odlazak na plažu bude bez celulita.

Kako i kada nositi Solidea Silver wave?
Tajice su savršeno mekane i udobne. Imaju (kao i svi Solidea proizvodi) ravne šavove pa se neće vidjeti ispod odjeće. Mogu se nositi cijeli dan: na poslu, u šetnji, u teretani, a kada ih skinete, na koži će ostati udubljenja u obliku valova. Trodimenzionalna valovita tkanina s bakteriostatskim vlaknima održava optimalnu temperaturu i transpiraciju te sprječava pojavu neugodnih mirisa čak i nakon višesatne upotrebe. Bakteriostatska vlakna s ionima srebra prisutna su u svim Solidea proizvodima kako bi koža ostala čista, suha i zdrava. I da – valovite brazde nestaju s kože unutar dva sata.

Tajice su dostupne u 2 dužine, do polovice bedara(za lokalizirani celulit na bokovima i bedrima i toplije mjesece), te dužine tajica za kompletan anticelulitni tretman od gležnja do struka. Oba modela (i duge i kratke tajice) možete nositi godinu dana.

Gdje kupiti?
Sve Solidea proizvode potražite u boljim ljekarnama i putem web shopa www.solidea.com.hr Prilikom kupovine iskoristite kod ALMA15 koji vam omogućava popust od 15%!

Tekst: Alma Premerl Zoko
Foto: Solidea promo

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS