Brodarice koje ćete rado prošetati gradom!

Ako ste se pitale može li jedan od najpopularnijih parova obuće, brodarice dobiti novo ruho, evo odgovora! U aktualnoj kolekciji modnog brenda Timberland (sinonim za kvalitetu, ugodnost ali i zanimljive pomake u dizajnu) dominiraju zanimljive i vrlo šik brodarice s naglašenim potplatom koje se poput modnog kameleona prilagođavaju svim modnim stilovima.

Gornji dio je od kože Premium Timberland® s prepoznatljivim izgledom sustava vezivanja od 360° i podstave od ReBOTL materijala koji sadrži najmanje 50% reciklirane plastike. Uz to, unutrašnji dio ove obuće ima Ortholite® uložak koja apsorbira udarce i bori se protiv neželjenih mirisa. Brodarice s gumenim potplatom napravljene su od mekane brušene kože u dvije boje – bijeloj i plavoj.

timberland-brodarice-fashion-modnialmanah

Za one koje vole klasiku u ovoj se kolekciji mogu pronaći modeli tanjih potplata u tipičnim Timberland bojama koje nosite na nov način. Naime, nepisano pravilo od proteklih sezona koje se odnosilo na nošenje nevidljivih čarapa (stopalica) u ovoj sezoni nestaje te daje prednost dominantnim soknama koje prekrivaju nožni članak stvarajući kontrast obući koju nosite.

timberland-brodarice-fashion-modnialmanah

Foto: Timberland

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS