Dino Merlin zapjevat će u Areni!

Karizmatični Dino Merlin, ovog će ljeta nastupiti na jednoj od najprestižnijih i najljepših koncertnih pozornica na Mediteranu – u pulskoj Areni! Koncert u okviru turneje “Hotel Nacional” najavljen je za petak, 28. srpnja 2017., a sudeći po dosadašnjem tijeku turneje, posjetitelje ponovno očekuje vrhunski spektakl!

Bit će ovo drugi Dinov koncert u pulskoj Areni, nakon što je prije osam godina, u ljeto 2009. održao nezaboravan koncert u ovom hramu kulture u sklopu turneje “Ispočetka”.

“Zvuči fantastično i nevjerojatno, ali je ipak istinito da se nakon osam godina vraćam u pulsku Arenu. Želja za povratkom u ovaj amfiteatar iz snova je tinjala još od prošlog koncerta i te prekrasne ljetne noći. Skupa imamo priliku da ugasimo plamen starog i upalimo vatru novog susreta 28. srpnja”, rekao je Dino povodom ponovnog dolaska u Pulu.

Svjetskoj turneji “Hotel Nacional”, koja prati istoimeni album koji je po izlasku bio uvršten na visoko 8. mjesto Billboard World Albums top liste, dosad je prisustvovalo preko pola milijuna posjetitelja diljem svijeta. Publika u Hrvatskoj je Dinu Merlina u slopu aktualne turneje imala priliku vidjeti na Bundeku u Zagrebu te u rasprodanim dvoranama u Osijeku (Gradski vrt), Varaždinu (Arena Varaždin), Splitu (Spaladium Arena) te Areni Zagreb u prosincu prošle godine, a kao “šlag na torti” za ovo ljeto najavljen je dolazak showa “Hotel Nacional” u Arenu Pula.

Ulaznice za ovaj jedinstveni događaj kreću u prodaju u srijedu, 26. travnja 2017. u 12 sati, u sustavu Ticketshop (www.ticketshop.hr), a s obzirom na to da Dino Merlin svojim izvrsnim scenskim nastupima i pratećom audio-vizualnom produkcijom jednostavno briljira, za očekivati je kako će i za ovaj koncert vladati veliki interes publike. Zbog ograničenog prostora Arene, u prodaji će se naći samo ograničeni broj ulaznica pa organizatori savjetuju da se za svoje ulaznice pobrinete na vrijeme.

dino_merlin_modnialmanah

Sve novosti o Dini Merlinu i turneji “Hotel Nacional” možete pratiti na službenoj web stranici: http://www.dinomerlin.com i na Facebook stranici: https://www.facebook.com/dinomerlinofficial/

Trenutno nema komentara

Comments are closed