Danas počinje 17.međunarodni Naj, naj, naj festival – djeci Zagreba darovano čak 255 besplatnih predstava

Sve je spremno za početak 17. međunarodnog Naj,naj,naj festivala, koji se danas u 11 h u Gradskom kazalištu Žar ptica biti svečano otvara predstavom Bajka o Žar ptici, Ivice Boban, u izvođenju kazališta domaćina. U pet festivalskih dana, do svečanosti dodjele nagrada 23.4.u 19 sati, bit će prikazano ukupno 13 predstava, i to 9 domaćih i 5 inozemnih.

O kakvom je festivalu riječ?
Festival, koji je 2001. osnovala tadašnja ravnateljica Marija Sekelez s idejom da djeci Zagreba daruje najbolje predstave iz cijele Hrvatske, za proljetne školske praznike, potvrdio se je kao jedini festival dramskog kazališta za djecu u Zagrebu, i kao renomirana međunarodna kazališna manifestacija. U proteklih 16 godina na Naj, naj, naj festivalu prikazano je 255 predstava, od kojih su 55 izvela dječja kazališta iz cijelog svijeta. Festivalske predstave od osnutka do danas posjetilo više od 70 000 posjetitelja. Sve predstave su besplatne. Na taj način svakom djetetu je omogućeno da školske praznike provede u kazalištu, uživajući u najboljim domaćim i stranim predstavama.

Što morate znati?
• Za festivalske predstave ne postoji mogućnost rezervacije.
• Ulaznice se preuzimaju 1 sat prije početka predstave, na blagajnama kazališta gdje se predstave izvode.

RASPORED PREDSTAVA

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS