Chef David Skoko sljubio hranu s hrvatskim rajem na zemlji!

Napokon je i službeno počelo ljeto, koje je posebno inspirativno za kuhare. Posebno kuhaju li okruženi morem, prirodom i prekrasnim pejizažem! Fuzija mjesta, znanja i namirnica koje su mu se našle na stolu dogodila se jednom od najpoznatijih hrvatskih chefova Davidu Skoki koji ovih dana kuha u Bowi na otoku Šipanu, pravom malom raju na zemlji.

Novi doživljaj, novo iskustvo, novi osjećaj, nove uspomene. Simboli su ljeta koje smo toliko s nestrpljenjem čekali. Šipanska Bowa dalmatinski je dragulj koji je svojom rajskom ljepotom, posebnošću, kulinarskom čarolijom i tradicionalnim receptima dubrovačkog kraja postao omilljeni kutak raja gostiju iz cijelog svijeta. Početak novih ljetnih avantura obilježit će upravo posebnom gastro pričom s potpisom Davida Skoke.

Kuhinja Davida Skoke temelji se na dugoj tradiciji pripreme ukusnih i domaćih ribljih jela. Uz brojne suradnje s domaćim TV kućama i magazinima, David je surađivao i snimao sa stranim televizijama, a vrlo zapaženo gostovanje imao je i u emisiji No reservations CNN-ovog Anthony Bourdaina. Njegova izvrsnost, maštovitost i posebnost savršeno upotpunjava profinjenu priču Bowe Dubrovnik.

bowa-šipan-dubrovnik-david-skoko-gastro-modnialmanah
Trenutno nema komentara

Comments are closed