Budite kreativne, na brz i jednostavan način napravite vlastitu platnenu torbu!

Odzvonilo je plastičnim vrećicama, a sve je više onih koji su prihvatili kvalitetne pamučne torbe. One mogu biti samo shopping bag vrećice, ali i funkcionalna vrećica koju ćete ubaciti u svoj total look tijekom dana. Kako god odlučite nositi ovaj modi detalj znajte jedno – šik vrećicu koja će biti personalizirana možete i same napraviti. Način kako odredit će vaše znanje o šivanju i dizajniranju. Znate li šivati lako ćete stari odjevni predmet predizajnirati i pretvoriti u lijepu torbu, na već postojeću torbu moći ćete našiti detalj poput starog džepa s omiljenih traperica.

praktični-savjet-diy-platnena-torba-modnialmanah

Koje su još jednostavne ideje?
U mnogim trgovinama se mogu kupiti jednostavne pamučne torbe koje možete oslikati kako želite. Koriste boje za tkanine, poigrajte se amblemima ili nekim drugim ukrasima. Želite li napokon iznositi sve broševe i bedževe koje imate možete i njih dodati oslikanim torbama.

praktični-savjet-diy-platnena-torba-modnialmanah

Za vas koje znate šivati, vrlo šik je patchwork metoda. Potražite stare komade tkanine i sašijte ih zajedno u kompaktnu cjelinu. Tu cjelinu pretvorite u prostranu torbu s dužim ručkama koje će vam omogućiti nošenje torbe u različitim prigodama. Savjet više: na donjim dijelovima torbe koristite čvršću tkaninu i pazite na širinu ručki. One moraju biti od 3-5 cm kako se ne bi urezivale u ramena.

praktični-savjet-diy-platnena-torba-modnialmanah-torbu
Trenutno nema komentara

Comments are closed