Bucke, od danas budite ukorak s trendom! Jer moda je prilagođena i vama…

Drage naše čitateljice, sve vi koje savršeno izgledate i s kojim kilogramom više, ove modne sezone slijedite trendove za puniji stas. Jer, ruku na srce nitko ne izgleda dobro u tajicama i staroj muževoj majici! Glavu gore, vi ste zgodne, samosvjesne i spremne za modne promjene.

Kako odabrati idealne kombinacije? Stanite pred zrcalo, definirajte svoj tip građe tijela (možete to učiniti i tako da se prisjetite svojeg tijela u mladosti) i u skladu s time krenite s kombiniranjem. Jer, pravila odijevanja kruške,jabuke ili bilo koje druge građe tijela vrijedi za sve- i mršave i punije.

Što je HIT ovog proljeća?
• Jednostavni krojevi haljina koji prate liniju tijela u boji tamne čokolade, ali i svih nijansi zelene i plave. Koji model haljine odabrati? Ili s V izrezom (posebno kod šminkerica koje imaju bujno poprsje) ili zanimljivim preklopom/naborima koji prekrivaju trbuh.
• Ne zaboravite na modne detalje! Prstenje, narukvice, ogrlice, velike torbe, zanimljivi šalovi i pašmine… sve su to detalji koji će naglasiti vaš stil.
• Nosite li stalno hlače, njih kombinirajte uz lepršave tunike koje su (ovisno za koji tip građe tijela) slojevite, asimetrično krojene. Neka budu u jarkim bojama ili s popularnim printom uz opasku kako print treba uskladiti s oblikom tijela.
• Imate li jake ruke ne zaboravite ih prekriti kardiganom ili pašminom.
• Cipele su hit ove sezone! Iako su visoke potpetice nepraktične za cjelodnevno hodanje, izbjegavajte i potpuno niske potplate. Najugodnije su cipele s naglašenim potplatom ili manjom petom između 3 i 5 cm. Isprobajte…

Trenutno nema komentara

Comments are closed