Bota Šare predstavlja: Barbaru Nolu, Mirana Kuspahića i dvije ribe

Hrvatska gastro scena bogatija je za novu adresu – Zagrebački preuređeni Bota Šare restoran! Riječ je o prekrasnoj lokaciji za gurmane i sladokusce na kojoj je jučer predstavljen novitet – savršeni sushi nastao kao odličan spoj iskustva stare hrvatske gastro obitelj Šare iz Malog Stona i recepture Azijskih zemalja. Rezultat? Neopisivo više osjetilno iskustvo!

Glumci Barbara Nola i Miran Kurspahić, pod budnim okom Zrinke Šare, a prema uputama chefa Antun Stjepović sinoć su se okušali u pripremi više vrsta sushija, sashimija, tartara od tune i drugih zanimljivih delicija.

“Drago mi je da sam imala priliku pripremati ove delicije, koje ću zasigurno ponovno pripremati svojoj obitelji i prijateljima. Večera u Boti je bila prefina, nisam u životu jela tako divan suši i toliko frišku ribu. Potpuno sam oduševljena.” – izjavila je Barbara Nola

Barbara i Miran dobili su inspiraciju za jela koja će pripremati u mjesecu ljubavi Nini Miji i Lukasu dok će chef Antun Stjepović svima nama pripremiti doživljaj koji ćemo dugo pamtiti.

“Najvažnije u pripremi jela jest svježina i porijeklo ribe. Naši ribolovci svakodnevno, koliko to vremenske prilike dopuštaju, love svježu ribu. Znanja koja su nam prenijeli bake i djedovi mi mladi spojili smo sa današnjom svjetskom kuhinjom, a naročito stečenim iskustvom iz Azije kojom smo dobili jedinstvenu fuziju koja oduševljava.” – izjavio je chef Ante, koji se posebno veseli pripremi specijaliteta za nadolazeći Dan zaljubljenih kao i Mjesec kamenica koji nas očekuje u ožujku.

više na: http://bota-sare.hr/

Trenutno nema komentara

Comments are closed