Baš nam se sviđa ovaj trend: cvijeće je opet u kosi!

Cvijeće je ponovo u kosi! I to veliko, izražajno, dominantno u stilu kojeg nosite! Pristaje li ono svima ili je odabrano samo za mlađe žene? Ova i slična potanja šaljete na modno savjetovalište, pa drage naše danas ponovo pišemo o ovom trendu pokušavajući vam pokazati kako se ovaj trend nosi i kad je prikladno cvjetovima ukrasiti kosu.

Za početak: Pazite da vaša ukosnica ukrašena cvijećem bude u skladu s vašim godinama i stilom kojeg nosite. Što to znači? Staviti cvijet u kosu samo zato što je to moderno nije opravdanje. Cvijeće mora biti u skladu sa stilom kojeg nosite (primjerice uz lijepu haljinu, prozračnu tuniku) i u skladu s vašim licem (što su jagodice izražajnije to cvijeće mora biti sitnije). Pazite i na boju cvijeća – odaberite nijansu koja odgovara vašoj boji puti.

Ovo je vodič za kombiniranje ovog trenda:
•  Uz duge, lepršave haljine nosite rajfove na kojima se nalazi veliko cvijeće. Mogu biti ruže ili neki dugi vama omiljeni cvijet. Boje? Ili jedna pa u nekoliko nijansi ili nekoliko njih – najviše tri koje se ponavljaju i na ostatku outfita.
•  Cvjetovi na češljićima ili velikim ukosnicama hit su ove sezone i odlična su nadopuna za svaki svečani look. Uz ovakvu ‘instalaciju’ na kosi potreban vam je minimalan nakit (možda samo naušnice).
•  Ukoliko volite modni minimalizam, ali i koketirate s trendovima neka vaše gumice za kosu budu ukrašene ružama ili nekim drugim vama omiljenim cvijećem. Uz suknje, sakoe ili jednostavne haljine ovaj detalj je pun pogodak.
•  Vjenčić u kosi? Da za djevojčice ili mladenke koje su odabrale romantičnu vjenčanicu. Ovaj detalj nije prikladan za žene u srednjim godinama.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS