Barbimanija je zavladala modnom scenom – kome ona zapravo pristaje?

Dizajnerica i stilistica jedne od najpopularnijih lutki svijeta – legendarna Carol Spencer žena cijeli je svoj radni vijek provela u studiju dizajnirajući odjeću za Barbie (ali i sve njezine prijateljice i Kena) pokušavajući objediniti globalne modne trendove u nekoliko komada ‘ružičastog outfita’. Upravo ona je stvorila tu prepoznatljivu ‘Barbie rozu’, ali i naučila kako se kombiniraju uske minice i lepršave haljine. Danas, desetljećima kasnije od prvog dizajna, Barbimanija je zavladala modnom scenom i to kao podrška fashionistica aktualnom filmu. Kako nositi ovaj total look, a ne pretjerati, odnosno ne zakoračiti u sferu kiča?

Kome zapravo pristaje ovaj total look?
Kako biste nosile odjevne kombinacije koje inspiriraju ovom lutkom, ne trebate biti ni visoke ni vitke niti imati duge noge. Ono što će vas spojiti s ovom lutkom je mindset, ali i spremnost modnom eksperimentiranju. Što to zapravo znači? Volite li modno eksperimentirati, u svoje total lookove ubacite barem jedan element koji priča priču o ovoj lutki – može to biti odjevni predmet, majica s printom ili poneki detalj prepoznatljive Barbie boje ili kroja.

barbie-fashion-modnialmanah-moda

Za one koje žele ostati u vlastitom modnom okviru, Barbie stil se može manifestirati kroz temeljne odjevne predmete u ‘Barbie boji’. To podrazumijeva nošenje ružičastih kaputića, modnih detalja…

barbie-fashion-modnialmanah-moda

I za kraj, Barbie modna priča se manifestira i kroz prepoznatljiv modni stil. U isto vrijeme se spaja i ženstvenost i trend i prekriven seksepil. Ovog ljeta će lijepa lepršava haljina koja otkriva dekolte i noge ili minica u kombinaciji s majicom,topom ili lepršavom bluzom biti savršen izbor za sve one koje žele kopirati Barbie stil.

barbie-fashion-modnialmanah-moda-barbimanija

Foto: Pinterest

Trenutno nema komentara

Comments are closed