Aura predstavlja make up trikove za žene u srednjim godinama!

Novo godišnje doba, nova modna sezona, ali i nova make up pravila! Kako odoljeti svim novitetima, ali i svim ljepoticama koje nas kroz tutorijale bombardiraju s društvenih mreža? Za sve one koje su sretne, zadovoljne, ali i svjesne da žive u koži žene u srednjim (čitaj najboljim) godinama beauty brend Aura predstavlja tips and trick kako se našminkati i izgledati lijepo i svježe!

Make up radionicu za žene u najboljim godinama održala je u sklopu Women’s days by modniALMAnah vikenda vizažistica Anamarija Grkavac iz Čakovca koja je apsolutna make up zvijezda u Međimurju. Profesionalnim se šminkanjem bavi više od 4 godine, kad je hobi pretvorila u ozbiljan posao, a kad je pitate što najviše voli u svom poslu odgovorit će kratko – to što svaku ženu imam priliku učiniti posebnom.

“Make up trendovi se zaista brzo mijenjaju a s ulaskom u novo godišnje doba u fokus ulaze jarke boje na očima, obrazima, usnama. Što se tiče podloge na licu, i dalje se držimo minimalizma i prirodne prozračne podloge, bez jakog prekrivanja. Naglašene obrve i dalje uokviruju pogled” – kaže kratko Anamarija i kreće s make up savjetima za žene u najboljim godinama potkrepljujući svaki s proizvodima iz aktualne kolekcije beauty brenda Aura.

aura-like-a-pro-kozmetika-šminka-make-u-modnialmanah

Evo koji su make up trikovi za žene u srednjim godinama!

Kada je riječ o ženama u srednjim godinama, make up može igrati važnu ulogu u naglašavanju ljepote i starenja na zdrav i elegantan način. Za početak je jako važna priprema koža. Ne zaboravite na hidrataciju kože uz pomoć hidratantne kreme sa zaštitnim faktorom koji je važan posebno u toplijem dijelu godine. Kada birate make up proizvode, važno je odabrati one koji su prikladni za vaš tip kože i dob. Izbor nijansi može biti ključan za postizanje prirodnog izgleda što je posebno važno kod tekućeg pudera. Aura u svojoj kolekciji ima odličan tekući puder Aura Cover Me koje na poseban način prekrivaju sve nepravilnosti kože uključujući i staračke pjege. Odlična mu je pokrivenost, a tekstura ne zatvara pore i štiti od sunca sa zaštitnim faktorom 20.

Oprezno s naglašavanjem očiju! Za razliku od mladih žena, žene u srednjim godinama moraju paziti da ne koriste previše tamnih sjenila kako se ne bi stvorio suprotan efekt (naglasile bore i podočnjaci). Zato uvijek birajte nude nijanse sjenila koje imaju topli podton, što sličnije prirodnoj boji kože i kose. Aura ima odličnu kolekciju paleta u kojima su boje koje možete u potpunosti koristiti. Kako ‘otvoriti oko’? Svijetle ili tople nijanse stavite u rub oka, a tamne ili hladnije na vanjske rubove oka.

Ne zaboravite na rumenilo koje je ključno za svjež izgled lica. Birajte uvijek što prirodnije boje rumenila (najbolja je boja maline ili višnje) kako bi se licu dala svježina. Nanosite na istureni dio jagodica (dva cm lijevo, dva desno) povezujući boju rumenila s bojom ruža za usne. To je jako dobar trik za pomlađivanje. Koji još savjet trebate? Kad šminkate usnice možete koristiti olovku za usne i sjajilo. Tako ćete dati punoću usnama, čak i onima koje su prirodno tanke.

Koje make up proizvode treba imati svaka žena u svojoj kozmetičkoj torbici?
Svaka žena bi za početak trebala imati puder ili kremu u boji, ovisno o vlastitoj preferenciji kako bi mogla ujednačiti ten. Isto tako ključan je i kvalitetan korektor (Aura ima super korektor koji u kombinaciji s tekućim puderom ima odličnu moć pokrivanja) koji i sam može spasiti stvar i prekriti podočnjake, tamne mrlje i sitne nepravilnosti na koži. On je ujedno i jedan od mojih must have proizvoda u kozmetičkoj torbici. Rumenilo je neizostavan proizvod u kozmetičkoj torbici zbog dodavanje boje na obraze i stvaranje prirodnijeg izgleda. Sjajilo za usne može se koristiti za dodavanje sjaja i dodatnu hidrataciju usana. Maskara nam pomaže u definiranju i produživanju trepavica i uz nju treba imati malu paletu sjenila, olovku za obrve i eyeliner…

aura-like-a-pro-kozmetika-šminka-make-u-modnialmanah

Foto: Nikola Zoko

Trenutno nema komentara

Comments are closed