Afroditin proljetni novitet: 4D kolagen

O važnosti kolagena, koji je glavni strukturni protein i neizostavan sastavni dio kože, kose i noktiju, naveliko se govori i piše. Kako bi bila u korak s trendovima, ali i potrebama tržišta, Kozmetika Afrodita je ovog proljeća lansirala novu liniju za njegu lica 4D COLLAGEN. Kako bi što kvalitetnije približili nove proizvode nama novinarkama, ali i ženama koje svakog dana uočavaju nove bore na svojem licu, Arfodita je, za vidikovcu Zagreb Eye pripremila »talk show« o kolagenu u kojem su sudjelovali: voditeljica Sanja Doležal, Nataša Pinoza – Afroditinom ambasadoricom i licem linije 4D COLLAGEN, Marija Borić, kazališna, televizijska i filmska glumica te dr. Aleksandar Milenović, plastični i estetski kirurg.

Gosti su, svaki na svoj način, govorili o kolagenu i o posljedicama njegove degradacije u koži zbog prirodnog ali, na žalost, i neizbježnog procesa starenja, koji počne u tridesetim godinama i na koži ostavlja trag bora i gubitka elastičnosti. Inovacija iz Kozmetike Afrodita, pod imenom 4D COLLAGEN, uspješno rješava baš ove probleme kože. Temelji se na naprednoj, višeslojnoj kolagenskoj formulaciji s morskim kolagenom i biološko aktivnima peptidima te na površini kože omogućuje trenutni učinak liftinga a u dubljim slojevima dugoročno potiče tvorbu kolagena. Rezultati nakon upotrebe doslovce oduševljavaju: posljedično se smanjuje pojava linija i bora do 31% a vidljivo se poboljšava tonus kože. Možemo govoriti o pravom preporodu kože i o učinkovitoj njezi koja je više od liftinga.

Linija 4D COLLAGEN sastoji se od širokog spektra proizvoda koji zadovoljavaju sve potrebe kože u tridesetim godinama i uključuje Hidratantni serum za intenzivni osjećaj hidratacije, Kreme za normalnu-mješovitu kožu i za suhu kožu, Kremu oko očiju, Sleeping masku za bogatu njegu dok spavate i Ampule za 7-dnevno maksimalno pomlađivanje.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS