6 stvari koje morate znati o hulahupkama

Obične (crne ili boja kože) hulahupke su potrošna ‘roba’ – kupujemo ih 20-tak u sezoni i čim puknu bacamo u koš. Uz to imamo i nekoliko za posebne prigode, s uzorcima, nekoliko mrežastih… Bez obzira što ih trebamo jednako kao i make up, dobru kremu, obratite pažnju na njih. Dobre hulahupke mogu jako puno napraviti za vaš oblik nogu, mogu začiniti svaku modnu kombinaciji u obrnuto sve loše na nogama staviti u prvi plan.

Što morate znati o hulahupkama?
• Nosite li cipele s niskim potpeticama uvijek nosite mat hulahupke. Tako će vam noge izgledati bolje.
• Kako uskladiti boju čarapa i odjeće. Boju diktira uvijek donji odjevni komad, a ne cipele. Naravno pazite i na oblik noge. Što su jači listovi to je više mat hulahupka
• Nosite li hulahupke ispod hlača pazite na njihov sastav. Što imaju više dena to će se manje lijepiti. Upravo zato mnoge žene, kojima su guste čarape tople,nose dokoljenke.

Kako održavati?
• Pobrinite se za svoje čarape tako što ćete ih prati ručno u mlakoj vodi sa deterdžentom za osjetljive tkanine. Pažljivo isperite kako se ne bi vidjeli tragovi deterdženta na suhim čarapama
• Ako ih imate puno možete ih oprati i u perilici. Stavite ih u vrećicu za sitne komade odjeće – ako ju nemate, uzmite jastučnicu. Nakon pranja i ispiranja, zamotajte čarape u meki ručnik kojim ćete iscijediti višak vode i tada ih objesite da se osuše.
• Kako spremiti hulahupke? Uvijek ih držite u platnenoj vrećici – tako neće kupiti vlagu iz ormara.

pompea-modnialmanah-savjet

Trenutno nema komentara

Comments are closed