5 jesenskih komada u koje se isplati investirati! Jer nosit će se i idućeg proljeća…

U mjesecu kad smo napokon definirali kako će izgledati naša modna zima, ali i koji će, ‘ruku na srce’ završiti Black friday euforijom možda je dobro proširiti sliku i već sada misliti na proljeće. Jer u ono što investirate ove zime, ako odaberete dobro, nositi ćete i iduće modne sezone.

Evo na čemu ne smijete štedjeti!
• Čipkasta haljina koja je zapravo modni klasik. Sad se fokusirajte na kvalitetnu čipku i dobar kroj koji laska vašoj figuri i kojeg ćete nakon euforije u prosincu moći odjenuti i na neku obiteljsku svečanost iduće godine. Birajte zato ćipku u boji poput plave, zelene ili tamnije bež.
• Kožne hlače koje su ove sezone samozatajno ušle na modnu scenu idućeg će proljeća modno kulminirati. Posebno dok ne ugrije toplo proljetno sunce. Zato u kupovini ovog odjevnog predmeta nemojte štedjeti- pazite da je kroj dobar i da nisu previše uske između bedara kako se ne bi izlizale od nošenja. Nosite li tajice neka su deblje bez podstave.
• Raster karirano ili sitniji kvadrati i pruge će idućeg proljeća biti ultimativni trend. Posebno sakoi koji će zamijeniti jakne. Dakle, ove zime nosite karirano odijelo, a u idućoj sezoni klasične komade i karirani sako.
• Obuća u boji posebno toplim bojama ove je sezone izazov, a idućeg proljeća ultimativni trend. Zato je sada vrijeme za investiciju u kvalitetne crvene ili narančaste štikle.
• Nakon kauboja stižu indijanci! Idućeg proljeća nosit ćemo rese, pa je sada vrijeme za kupovinu jakne koja ima upravo te ukrase. Sad će vas svi ‘čudno gledati’ ali zato iduće godine…

Trenutno nema komentara

Comments are closed