5 ALMA fashion modela za šik zimu!

Vratili ste se (napokon) u urede, pa je vrijeme da se i uredite! Tajice, majice i tunike zamijenite konkretnim odjevnim predmetima koji će vas stimulirati da ponovo pazite što jedete, ali i da vratite modno samopouzdanje.

Kako bi u tome uspjeli stilistica i modna savjetnica Alma Premerl Zoko, vlasnica modnog brenda ALMA fashion za ovu zimu predstavlja pet ključnih komada s njezinim potpisom koji magično prekrivaju obline.

Asimetrija na kaputu!
Koji je zapravo stilizirani ogrtač koji je kopča s tri velika gumba odlično prekriva velika prsa, trbuh i bokove. Dolazi u tri različite boje/kombinacije tkanina – od snježno bijelog do zagasitog crvenog. Tkanina- kombinacija vune, viskoze i polyamida.

Romantika u samo jednoj haljini
Koja ima stilizirane ‘puf’ rukave, ali i vrlo seksi volan. Ovaj model haljine zapravo je ravnog kroja u čijem se prednjem kvadratu skriva sve ono što želite sakriti. Imate li definiran struk ovaj model haljine nosite u kombinaciji sa širokim remenom.

Između tunike i haljine
Zanimljiv model s V izrezom i gumom koja dolazi visoko u struk savršeno smanjuje veća prsa i prekriva bokove. Možete ga nositi samostalno (u kombinaciji s kardiganom) ili uz dolčevitu i majicu koju nosite ispod.

Elegancija u crnom
Volite li ovu ne boju u kojoj se najbolje osjećate dok radite, strogo poslovno odijelo zamijenite kombinacijom dolčevite i suknje. Dolčevita napravljena od fine viskoze s pamukom prati liniju tijela a suknja visokog struka definira struk i sužava bokove. Pogledate li bolje, na ovoj suknji su svi vanjski štepovi bijeli što dodatno sužava liniju tijela.

Imate li jake bokove, ovo je suknja za vas!
Širi bokovi i uska pencil suknja u stalnoj su modnoj koliziji, jer iako u modnoj literaturi stoji kako žene građe tijela (kruška) trebaju nositi uske suknje visokog struka u stvarnost ta slika i nije najbolje rješenje. No, kad uska suknja ima bočne široke dijelove, optički su bokovi suženi i suknja predstavlja pravo rješenje.

Foto: Nikola Zoko
Model: Ana Lea Janžić
Snimljeno u restoranu Eateria

Trenutno nema komentara

Comments are closed