Znate li zašto svjež krastavac ubaciti u beauty rutinu?

Prepun je minerala, vrlo ukusan kad ga jedete, a kad je o beauty rutini riječ, krastavac predstavlja namirnicu koja rješava brojne probleme kad je njega lica i tijela u pitanju. Upoznajte beauty moć običnog svježeg krastavca!

Kad ste umorni i kad primijetite crvenilo očiju narežite dva koluta krastavca i stavite ih na oči. Ako su rashlađeni kolutovi će dodatno učiniti čudo. Odmorit će taj dio tijela i pomoći da nestanu tamni podočnjaci. Dok odmarate oči jednim debljim kolutićem prijeđite preko cijelog lica (kao da koristite blazinicu). Koža će biti zategnuta, nestat će sivila i ponovo će se pojaviti sjaj. Svjež krastavac djeluje blagotvorno i na sužavanje pora na licu te regulaciju masnoće.

beauty-rutina-krastavac-njega-lice-modnialmanah-oči

A kako djeluje na tijelo? Imate li celulit, prerežite krastavac na pola i dobro istrljajte dio tijela s celulitom. Potaknuti ćete njegovu razgradnju i zategnuti kožu. Isto tako imate li kosu bez sjaja, zadnje ispiranje neka bude s vodom u kojoj je odstajao krastavac.

Savjet više: Krastavac kojeg ćete koristiti u svakodnevnoj njezi treba biti oguljene kore, a kako bi tretmani bili potpuni kombinirajte ih s medom, maslinovim ili kokosovim uljem…

Trenutno nema komentara

Comments are closed