Želite li na ženski vikend – evo proljetnih i ljetnih programa

Kao koncept, Ženski vikend, postoji gotovo tri godine, a program je osmislila novinarka i modna savjetnica Alma Premerl Zoko, želeći urbanim ženama ponuditi malo drugačiji sadržaj tijekom vikenda (ne mora se uvijek raditi generalka i peglati, zar ne?!). Budući da smo ušli u topliji dio godine kad su dani duži i sunčani i kao takvi idealni mamac za ‘vikend bijeg’ Alma predstavlja programe uz koje ćete lakše ‘preživjeti’ do godišnjeg odmora. Tako je u svibnju program Majčin dan u Međimurje (10.-12.05.) sa spavanjem u glampingu i uživanje u prekrasnoj prirodi, potom hedonističko istraživanje Drniša i Šibenika sa spavanjem u bačvama ( 16.-18.05.), otvaranje sezone kupanja i sunčanja u Iloku (21.-23.06.) te dva jednodnevna programa u Rogatec (29.06.) i Radoboju (20.07.) nedaleko Zagreba.

Razmišljate li baš o jednom takvom vikendu za vas i vaše prijateljice ili odlično provedenom vikendu s mamom, sestrom… evo zašto izabrati Ženski vikend Hrvatskom/Women’s days by modniALMAnah!

womens-days-by-modnialmanah-ženski-vikend-putovanje-žensko-izet-hrvatska-alma-premerl-zoko

Istražit ćete skrivena mjesta u Hrvatskoj (na kojima većina nije bila). Evo odmah i testa – Jeste li vidjele kako izgleda pustinja u Istri, a kako u Podravini? Znate li koji vam dvorac pruža mogućnost spavanja poput kraljice, a udaljen je oko 90 minuta od Zagreba? Jeste li probale ujutro ustati u Opatiji, skijati na Platku, shoppingirati u Trstu i to sve u jednom danu?! Znate li kako se beru mandarine, a kako masline? Gdje je u Hrvatskoj prvi puta Tesla ‘upalio’ struju, te u koliko je gradova obitelj Zrinskih oblikovala današnji izgled grada? Imate li više odgovora tipa ‘i ne znam baš’ ovo je vikend za vas!

womens-days-by-modnialmanah-ženski-vikend-putovanje-žensko-izet-hrvatska-alma-premerl-zoko

Naučiti puno o kulturi i baštini Hrvatske! Putovanja su uvijek prilika za učenje, a program Ženskog vikenda Hrvatskom nudi pregršt informacija o povijesti, kulturi i baštini. Na svakoj lokaciji grupu dočeka licencirani turistički vodič koji na poseban način priča priču o destinaciji. Posjećuju se muzeji, interpretacijski centri, nacionalni parkovi… Kad ste već u Virovitici, Ozlju, Karlovcu, Čakovcu, Metkoviću, Vidu, Motovunu, Buzetu… šteta je ne znati o lokacijama potrebno. Jer, tko zna kad ćete se na iste lokacije vratiti u društvu obitelji te se i vi naći u ulozi vodiča.

womens-days-by-modnialmanah-ženski-vikend-putovanje-žensko-izet-hrvatska-alma-premerl-zoko

U ovom programu ne propustite i divne ženske radionice! Proći ćete školu šminkanja, naučiti male tajne stila, uživati u beauty radionici (i doći kući s puno poklona)! Uz to, puno se smijati, zabavljati, kušati autohtonu hranu… Na ovom je programu važno opustiti se i uživati u onome što lokalno destinacija nudi. Žabe i jegulje na Neretvi, palačinke s kulenom u Slavoniji, pečeni buncek s ljubičastim zeljem u Podravini, pretepena juha i temfani krumpir s kobasicom u Međimurju, lički krumpir i janjetina u Lici. Sve večeri su rezervirane za eno gastro doživljaj i zabavu (do zore ako treba)

I za kraj – ovo je prilika za proširivanje kontakata, žensko povezivanje posebno za sve one kojima se osnovno društvo ‘rasulo’ zbog ovog ili onog razloga. Ženski vikend Hrvatskom/ Women’s day by modniALMAnah je za sve one koje žele biti u pokretu, a frendice ne vole putovanja, za one koje su se rastale i žele ‘disati punim plućima’, za sve one koje se žele nagraditi dobrim i zabavnim programom… Putovati možete i same i spavati naravno u jednokrevetnoj sobi.

womens-days-by-modnialmanah-ženski-vikend-putovanje-žensko-izet-hrvatska-alma-premerl-zoko

Koja je cijena programa i što ona nudi? Cijena je jedinstvena – 230 eura (plus pdv), a ona pokriva noćenje na super lokaciji, doručak i večeru, brunch, sve radionice, ulaznice, turistički razgled destinacija, sve sadržaje. Na ovaj iznos treba dodati samo osmjeh, dobru volju za putovanjem, nešto džeparca za piće koje popijete ili za suvenire kojima ne možete odoljeti i naravno doći na lokaciju. Ne vozite? Možete se ukrcati u kombi kojim se dolazi na destinaciju i s nama podijeliti trošak na putu (koji je manji od onoga što biste potrošile da same vozite) ili doći s prijateljicom koja vozi kao zmaj!

Sad je o programu sve jasno – vrijeme je da odaberete onaj koji će vas najviše veseliti!
Inspiraciju za ženski vikend potražite OVDJE

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS