Znate li u potpunosti iskoristiti svoje ladice?

Uvriježeno je pravilo da se u ladice ormara i komoda trebaju stavljati sirnice – rublje, nakit, čarape, marame, remenje… Ok – na neki način tome služe ladice. No, zašto su tako duboke i široke, posebno u standardiziranim ormarima? Odgovor je puno konkretniji od toga da služe za odlaganje i čuvanje sitnica! Naime, u osnovi, ladice su vrlo funkcionalna mjesta za odlaganje odjeće koju nosite svakodnevno pružajući vam mogućnost brzog odabira i još bržeg kombiniranja odjeće.

praktični-savjet-ladice-modnialmanah-ladica

Posebno je riječ o hlačama koje kad su složene u dubokim i prostranim ormarima ne dolaze do izražaja, te polako, ako ih stalno ne rotirate odlaze u modnu prošlost. Spadate li u ‘tip hlače’ naučite ih složiti na manje kvadrate (pazeći da se kvadrat uklapa u dubinu vaše ladice) i složite okomito u duboke ladice. Tako ćete dobro znati koje sve boje trapera imate, ali i pomoći vam da nosite uvijek različito i ne kupujete isto (što se može dogoditi u trgovinama posebno ako zaboravite što sve imate). Na ovaj način možete ladicu napuniti i majicama, puloverima, a kad slažete detalje poput marame, poslužite se ovim trikom.

A što je onda s detaljima poput nakita – dnevni nakit (ogrlice, naušnice, ukrasi za kosu) ne gurajte u ladice već ga stavite na vidljivo mjesto u ormaru stavljajući ga na vješalice (nakit i šalove) ili na stilizirane držače za sitan nakit za naušnice i prstenje.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS