Znate li što može jedna obična kockica leda učiniti za vaše lice ljeti?

Dugo se vjerovalo kako obična kockica leda može naštetiti koži lica, no novija istraživanja pokazuju kako je led itekako potreban i djelotvoran kad je na koži. Vjerovali ili ne – samo jedna kockica leda može lice u potpunosti rashladiti, ali i pomoći vam da make up ostane dulje na vašem licu kad je jako vruće. Zvuči zanimljivo, zar ne?

Dugo se vjerovalo kako obična kockica leda može naštetiti koži lica, no novija istraživanja pokazuju kako je led itekako potreban i djelotvoran kad je na koži. Vjerovali ili ne- samo jedna kockica leda može lice u potpunosti rashladiti, ali i pomoći vam da make up ostane dulje na vašem licu kad je jako vruće. Zvuči zanimljivo, zar ne?  Prije nego li krenete s ledenom beauty rutinom, evo što morate znati: - Kockom leda tijekom ljeta napravite piling kože. Dovoljno je samo izmasirati lice kockicom i pustiti da se osuši Nestat će sve odumrle stanice kože, ali masnoća - Oči su vam umorne, a podočnjaci dominiraju licem? Kockom leda izmasirajte kapke i podočnjake i uživajte u učinku - Jedna je od najvažnijih dobrobiti leda na licu je poboljšanje cirkulacije krvi . Usadite naviku redovitog trljanja lica kockicama leda. To će vam pomoći povećati cirkulaciju krvi na licu, a bolja cirkulacija će vašem licu dati zdrav i svjež sjaj. Upravo to je odlična podloga za make up. Nanosite li ga na hladno lice make up će biti postojaniji kad je vani jako vruće. - Kockice leda mogu vam pomoći da se riješite akni. Protrljajte kockicu leda preko zahvaćenog područja i pogledajte kako se crvenilo i oteklina smanjuju. Ne samo da ćete dobiti trenutno olakšanje, već ćete također doživjeti učinak hlađenja na zahvaćenom području - Imate li problem s masnoćom na licu? Umjesto krema na lice nanesite kockicu leda. Rezultati će biti vidljivi već nakon prvog puta.

Prije nego li krenete s ledenom beauty rutinom, evo što morate znati:

 • Kockom leda tijekom ljeta napravite piling kože. Dovoljno je samo izmasirati lice kockicom i pustiti da se osuši Nestat će sve odumrle stanice kože, ali masnoća
 • Oči su vam umorne, a podočnjaci dominiraju licem? Kockom leda izmasirajte kapke i podočnjake i uživajte u učinku
 • Jedna je od najvažnijih dobrobiti leda na licu je poboljšanje cirkulacije krvi . Usadite naviku redovitog trljanja lica kockicama leda. To će vam pomoći povećati cirkulaciju krvi na licu, a bolja cirkulacija će vašem licu dati zdrav i svjež sjaj. Upravo to je odlična podloga za make up. Nanosite li ga na hladno lice make up će biti postojaniji kad je vani jako vruće.
 • Kockice leda mogu vam pomoći da se riješite akni. Protrljajte kockicu leda preko zahvaćenog područja i pogledajte kako se crvenilo i oteklina smanjuju. Ne samo da ćete dobiti trenutno olakšanje, već ćete također doživjeti učinak hlađenja na zahvaćenom području
 • Imate li problem s masnoćom na licu? Umjesto krema na lice nanesite kockicu leda. Rezultati će biti vidljivi već nakon prvog puta.
Trenutno nema komentara

Comments are closed