Znate li kome pristaju oversize haljine?

Ako ste pomislili ženama s oblinama, čitajte dalje! Oversize haljine koje su zavladale modnom scenom hit su komad odjeće koji pristaje svima – i jako visokim i vitkim ženama i onima koje imaju nesrazmjer između gornjeg i donjeg dijela tijela pa se u ‘vrećastom kroju’ napravi odličan balans i korigira građa. Upravo zbog toga oversize krojevi su već nekoliko mjeseci najprodavaniji odjevni predmeti koji će sudeći po najavama dizajnera zavladati i ove jeseni.

Što je toliko posebno u oversize komadima?
Ovisno o građi tijela, oni imaju mogućnost dodavanja, odnosno oduzimanja volumena tijela. Ono što morate znati je da prilikom odabira idealnog komada u fokus stavite ono što smatrate najboljim dijelom vaše siluete. Upravo to daje i odgovor na pitanje zašto su neki oversize komadi širokih rukava, dubokog dekoltea s dodatnim prorezom. Tako da – visokim vitkim ženama bez oblina ovaj će model haljine dati potrebnu ženstvenost i eleganciju a ovima koje već polako ulaze u plus size veličinu korigirati i sakriti ono što treba.

Savjet više: Budući da je ovaj model haljine samostalan i najčešće ne voli prekrivanje nosite ga sada dok ne zagladi i dok nam ne bude trebala jakna ili kaput.

Trenutno nema komentara

Comments are closed