Znate li koji je model trenirke u kojem ćete izgledati mršavije?

Unatrag nekoliko modnih sezona trenirke su zavladale modnom scenom. Odlično se kombiniraju uz klasične komade iz aktualnih kolekcija omogućujući tako svakoj ženi da u ugodnoj i mekanoj odjeći zabljesne u svakoj prigodi. Postoji li model u kojem ćete izgledati mršavije? Odgovor je jedno veliko DA! No, prije nego li otkrijemo o kojem je modelu riječ, evo kojih se pravila trebate pridržavati:

Trenirku, ako i svaki drugi odjevni predmet treba uskladiti s građom tijela. Drugim riječima – imate li široka bedra i bokove, a uža ramena i manja prsa donji dio trenirke neka bude uski (tajice primjerice) a u gornjem dijelu neka dominira asimetrija (kvalitetna tunika). Po istom principu uskladite gornji i donji dio trenirke s drugačijom građom tijela od spomenute.

A što je s modom?
Kao i svi odjevni predmeti tako i trenirka podliježe modnim trendovima. U fokusu su tako kratki gornji dijelovi i hlače visokog struka koje otkrivaju pupak, retro modeli napravljeni od kombinacija tkanina u raznim bojama ali i još jedan model trenirke u kojem ćete izgledati mršavije. Posebno ako ste više od 165 cm. Riječ je predimenzioniranom spoju gornjeg i donjeg dijela trenirke koja je napravljena od laganog podatnog pletiva koji omogućava uspješno kombiniranje. Ovakav spoj nosite tako da dio gornjeg dijela uvučete u visok struk donjeg dijela trenirke te po potrebi (posebno ako je lađa izraz) postignete asimetriju.

fashion-trenirke-mršavije-modnialmanah-savjeti
Trenutno nema komentara

Comments are closed