Znate li koje boje nositi ove zime?

Zima je stigla kalendarski, ali temperature sve do sada nisu nimalo nalikovale zimskim. Upravo zato je većina trendsetera kombinirala jesenske komade (s pokojim proljetnim) koji mogu biti u neutralnim bojama i nijansama. No, kako najavljuju meteorolozi zima će nam ipak pokazati svoju moć pa se protiv hladnoće i sivila odlično boriti bojama. Prije nego li naučite koje su to boje koje će vam odlično pristajati naučite sljedeće: odabrana boja vam mora pomoći da se osjećate dobro u onome što nosite, ali to da ostanete vjerni svom stilu odijevanja i onda kad je hladno. Budite hrabre kad su boje u pitanju usklađujući ih uvijek s bojom puti, očima, kosom. Jer kad to uspijete znajte da će vam trebati manje make-upa, te da će dobro odabrana boja zadržati vašu razinu energije i smijeha.

Koje su to boje koje ćemo nositi ove zime?
Kako biste se lakše snašli, a i vizualno odabrali boje za svoj total look, donosimo vam sve boje koje se pojavljuju ove sezone. Odaberite barem tri boje (koje nisu neutralne boje) koje će nositi vašu sezonu, te uz njih kombinirajte one koje se nalaze oko odabrane ‘kockice’ na ovoj fotografiji.

fashion-boje-modnialmanah-zima

Kad je o neutralnim i tamnim bojama riječ, ove sezone se uz ne boje – crnu i bijelu pojavljuju i tri odlične boje hladnog podtona – riječ je o tamno plavoj, zelenoj i sivoj prema kojima se u total looku ponašajte kao da je riječ o crnoj ili bijeloj.

fashion-boje-modnialmanah-zima
Trenutno nema komentara

Comments are closed