Znate li koja je boja idealna za sve prigode?

Ne nije crna – zapravo crna nije ni boja! Ove sezone se jaka, dominantna, ali i ženstvena i seksi boja spektra uspjela izboriti za vlastitu nadmoć u odnosu na ostale! Znate li o kojoj je boji riječ? Spada u kategoriju toplih boja , nekad su je nosile samo djevojčice, a kad joj daju šansu i odrasle žene događa se ljubav na prvi pogled. Ružičasta ili pink je moćna i elegantna u isto vrijeme, zbog nje se trebate manje šminkati, a odaberete li bilo koji komad u ovoj boji znajte da će podignuti svaku kombinaciju!

fashion-boja-ružičasta-modnialmanah

Koje ružičaste komade trebate imati u vlastitom ormaru?

  • Sako ružičaste boje je idealan odjevni predmet za sve kombinacije. Kombinirate li ga uz traperice, običnu bijelu majicu, i tenisice, dajete osvježenje svom total looku. Taj isti sako možete prebaciti preko ramena nosite li usku haljinu u kojoj odlazite u večernji izlazak.
  • Hlače ružičaste boje su odličan komad za sve one koje imaju uske bokove i tanje noge. Možete ih nositi u klasičnom dnevnom outfitu uz jednostavnu bijelu bluzu, ali i uz top primjerice i vrtoglave potpetice za izlaske.
  • Haljinu ružičaste boje možete nositi na bezbroj načina kombinirajući je uz modne detalje tople ili hladne boje. Pazite s odabirom kroja kako ne biste napravili kontra efekt.
  • Bluzu ružičaste boje uvijek nosite kad ste umorne i iscrpljene. Zašto? Ružičasta boja će vam dati svježinu licu i sakriti tamne podočnjake.
  • Kupaći kostim u pink roza boji optički ujednačuje gornji i donji dio tijela. Uz to, u kupaćem kostimu ove boje ćete izgledati tamnije.
  • Modne detalje u pink boji (cipele i torbica) birajte želite li podignuti naoko klasičan total look. Posebno se to odnosi na jednostavne chino hlače, malu crnu haljinu i slične komade koji predstavljaju bazu ormara.
Trenutno nema komentara

Comments are closed