Znate li kako na tijelo nanijeti body mist?

Prilikom kupovine parfema, toaletnih vodica, parfumiranih krema za svakodnevnu njegu tijela često je u fokusu body mist. Posebno u ljetnim mjesecima kad je dovoljno samo malo ‘mirisa’ dodati na preplanulu kožu. Kako ulazimo u topliji dio godine, a i pred vratima su nam brojne svečanost body mist može na odličan način staviti mirisnu točku na ‘I’ svakog total looka.

U čemu je tajna ovog proizvoda?
Body mist je proizvod koji se izravno nanosi na kožu a jedan od zadataka mu je da koža ostane hidratizirana i svježa. Može se nanositi ujutro, ali i tijekom dana kako biste pojačale hidrataciju i mirisom podigle energiju tijela.

beauty-body-mist-tijelo-modnialmanah

Kako na tijelo nanijeti body mist?
Raspršivač možete usmjeriti na kožu odmah nakon kupanja puštajući da se čestice ovog proizvoda upiju u kožu s vodom. Boravite li izvan prostora u kojem živite cijeli an, ponesite body mist u torbici te ga raspršite po tijelu kad vam padne energija. Djeluje bolje od kave.

Body mist može zamijetiti deodorant, pa ga prskajte ispod pazuha, prsa i vrata nekoliko puta u danu. Omogućit ćete da se eterično ulje zadrži na koži, spriječi znojenje dajući suptilan dugotrajan miris.

Potražite body mist za lice te ga koristite u toplim danima kao osvježavajuću maglicu. U tom slučaju neka proizvod bude u hladnjaku kako bi osvježenje bilo potpuno. Želite li ostati hidrirani? Neka maglica za tijelo sadrži sastojke kao što su aloe vera, hamamelis i dobra doza hijaluronske kiseline.

Uvečer, nanesite nekoliko ‘šprica’ prije odlaska u krevet na krevet i jastučnicu kako biste pružili opuštajući osjećaj. Mist se također može prskati po osjetljivim tkaninama jer imaju nisku koncentraciju eteričnih ulja, a ovisno o formulaciji. Primjer je svilena pidžama!

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS