Znate li kako miriši parfem od reciklirane vanilije?

Volimo inovativnost i drugačiji način gledanja na parfeme, kozmetiku, žene… Upravo zato nas je oduševila nova mirisna poslastica s potpisom Avona! Upoznajte Far Away Beyond parfem, koji je stvoren uslijed recikliranja 100% reciklirane mahune vanilije koje bi inače bile odbačene.

Kako miriši?
Inovativni proces dvostruke destilacije otkriva nove note vanilije – senzualne, zadimljene i drvene, s neodoljivom slanom slatkoćom. Ovo skriveno blago dublje je obogaćeno raskošnom sandalovinom, sočnom kruškom te intenzitetom i ljepotom cvjetova jasmina, za hrabar i glamurozan završetak koji vas vodi na putovanje dalje nego ikad, Far Away Beyond. Otputujte dublje u srce i dušu note vanilije i doživite prepoznatljiv miris kolekcije Far Away na dubljoj razini. Razvijen korištenjem veće koncentracije mirisnog ulja, Far Away Beyond prvi je parfem i najintenzivniji, najnaglašeniji i najdugotrajniji miris u obitelji Far Away.

beauty-avon-far-away-beyond-parfem-modnialmanah-vanilije

Uz ovaj parfem, možete pobjeći u najglamurozniju verziju sebe, istovremeno znati da podržavate lokalne zajednice iz kojih dolazi proizvodnja vanilije. Kao dio Avonove predanosti stvaranju puta ka održivoj budućnosti, ovaj ekskluzivni sastojak rezultat je prerade iscrpljenih zrna vanilije koja su održivo i etički dobivena s Madagaskara, u suradnji s lokalnim zajednicama koje imaju izravne koristi od ovakvih održivih poslovnih suradnji.

”Oduševljeni smo što smo ovaj prvi miris svoje vrste predstavili na tržište, a sve po pristupačnoj cijeni, za današnje moderne žene. Pogurali smo i proširili korištenje vanilije dalje nego ikad prije kako bismo stvorili stvarno jedinstvenu, pa čak i održivu, mirisnu notu. Far Away Beyond samo je početak našeg putovanja održivosti mirisa u partnerstvu s Natura &Co i veselimo se nastavku inovacija.“ kaže Gina Ghura, Avonova globalna direktorica za mirise.

Cijena? 119,90 kn u Avon katalogu za prosinac. Prijavi se besplatno i sama naruči online, tako ćeš najlakše i najbrže doći do svih željenih proizvoda za ljepotu i osnaživanje žena.

Trenutno nema komentara

Comments are closed