Znate li kako jednodijelnim kupaćim kostimima korigirati tijelo?

Nekad su ih birale samo žene s oblinama želeći pravim modelom korigirati liniju tijela, a danas su jednodijelni kupaći kostimi toliko popularni da ih za svoj plažni look biraju žene svih oblika građe tijela i svih dobnih skupina. Gdje je najbolji izbor kreativnih i trendy modeli jednodijelnih kupaćih kostima? Nas je oduševila aktualna C&A kolekcija kupaćih kostima koja dolazi u skali veličina koje ulaze i u plus size modele. Znate li kako jednodijelnim kupaćim kostimima korigirati tijelo? Evo koje je savjete dala stilistica i modna savjetnica Alma Premerl Zoko.

Vitkost u jednodijelnom kupaćem kostimu možete dodatno naglasiti odaberete li trendy retro model kupaćeg kostima kojem je središnji dio prednjice ili leđa otvoren. Taj elipsasti dio koji otkriva dio kože trupa odlično sužava liniju struka i širinu bokova. Ne vjerujete li? Isprobajte isti model s detaljem na prednjici i bez njega – razlika je baš očita!

Optičko smanjivanje bokova i povećanje dekoltea napravit će još jedan retro model kupaćeg kostima. Djeluje poput spoja izrazito visokih gaćica i minimalističkog banana gornjeg dijela, a odličan je alat za sve žene građe tijela kruška. Naime, ovaj model sužava bedra i bokove, a optički povećava manja prsa.

C&A-kupaći-kostim-modnialmanah-fashion

Nemate li definiran struk? Treba vam ovaj model kupaćeg kostima! Njegova je osnovna karakteristika podignuta linija oko nogu, široke naramenice i otvorena leđa. Kao dodatni element koji će stvoriti liniju struka je široki remen koji je pričvršćen na ovaj kupaći kostim.

C&A-kupaći-kostim-modnialmanah-fashion

Printevi su prijatelji žena s oblinama posebno linije (zebrasti print) i animal. Nevjerojatno je kako upravo print i jednostavan model kupaćeg kostima mogu korigirati liniju tijela optički je sužavajući.

Jednodijelni ili dvodijelni kupaći kostim pitanje je sad! Spada u kategoriju jednodijelnih kupaćih kostima koji kad obučete izgledaju poput spoja gornjih i donjih dijelova. Ono što je odlično kod ovog modela je to što visoko izrezani dijelovi gaćica i asimetrija gornjeg dijela optički korigiraju obline dovodeći ih u balans. Ovo je odličan model kupaćeg kostima za sve one koje žele prekriti naglašen trbuh.

C&A-kupaći-kostim-modnialmanah-fashion
Trenutno nema komentara

Comments are closed