Znate li kako brzo i lako smanjiti guzu? Alma savjetuje…

Ma koliko pazili na to što i koliko jedete, vaša guza uvijek dominira na vašem tijelu. Za nešto je kriv tip građe tijela, a za nešto i vaše životne navike – puno sjedenja, loša prehrana, smanjena fizička aktivnost. Drage naše, danas Alma savjetuje: kako optički smanjiti stražnjicu!

Kako smanjiti stražnjicu?
• Birajte krojeve koji optički sužavaju – dublje traperice s push up efektom, pencil suknju naglašenog gornjeg dijela, asimetrične tunike…Stražnjica će uvijek izgledati manje podignete li liniju struka i minimalizirate li džepove i ostale ukrase.
• Uzorci u skladu s tijelom! Isprobajte sve ponuđene printeve koji vam se sviđaju – neki će vas iznenaditi. Birajte hlače i suknje neujednačenih uzoraka – na najširem dijelu tijela sitni (gotovo rasterasti), a na dijelu tijela koji želite naglasiti veliki, izražajni.
• Odabir tkanine je također vrlo bitan – pazite da su donji dijelovi napravljeni od čvrste tkanine koja ima efekt sužavanja, ali i oblikovanja stražnjice.
• I sad doza savjeta koji se odnose na životne i prehrambene navike! Smanjite ugljikohidrate – oni se nevjerojatno talože na stražnjici. Vježbajte – barem 5 minuta dnevno korisne vježbe za stražnjicu. Za ponavljanje 30 puta iste vježbe za učvršćivanje i podizanje stražnjice ne trebate više od pet minuta dnevno, a rezultat ćete vidjeti već nakon tjedan dana. Barem jednu stanicu na putu do posla pješačite! Isto tako koristite stube, a ne lift. Aktivnost učvršćuje mišiće stražnjice i nogu.

stražnjica_modnialmanah_fashion_savjet

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS