Znamo gdje ćete se poželjeti tetovirati i više nego jednom!

Ljudi su oduvijek na razne načine obilježavali tijelo. Svaka kultura utjecala je i ostavila svoj trag na sadašnjost. Tetoviranje je jedan od načina na koji se umjetnici, koji stoje iza svog rada izražavaju, i na trajan način, prenose taj isti rad na ljudsku kožu. Povodi tetoviranja su različiti, neki to rade jer tako žele zauvijek nositi neku uspomenu ili bitan dio života, a neki jednostavno vole izgled istih i ne postoji neka sentimentalna veza između njih i svake sličice. Kojoj god skupiti da pripadate, prije svega, važna je sigurnost, preciznost, mirna ruka, strpljenje i talent, koji posjeduje osoba kojoj ćete dati svoje povjerenje.

Gatto-Nero-Tattoo-mario-zirdum-lifestyle-tetovaža
Mario Zirdum

Zaljubljenike u tetovaže oduševit će činjenica da se u Zagrebu otvorio jedan poseban studio pod nazivom Gatto Nero Tattoo. Mladi Slavonac Mario Zirdum, godinama je svoje znanje i iskustvo stjecao u Austriji, Njemačkoj, Švicarskoj i Švedskoj. Kroz njegove ruke su prošli mnogi zadovoljni klijenti i iznimno je ponosan na svaki svoj rad, koji zauvijek – krasi nečije tijelo. Mnoge javne osobe, također su mu poklonile i iz dana u dan, poklanjaju svoje povjerenje.

„Znam da će zvučati poput klišeja, ali tetoviranje je umjetnost. Ja stvarno volim svoj posao i predano sam radio i radim, kako bi svaki moj klijent bio zadovoljan. Skica se crta do savršenstva. Vani sam naučio puno o tetoviranju ali i o pristupu i tome što znači raditi ovaj posao. Svakoj tetovaži se posvetim kao da je crtam za sebe ili nekog svog najbližeg. Mislim da je to ključ, raditi uvijek tako da daješ najbolje od sebe, onda i uspjeh ne izostaje“ – dodaje Mario.

Cool i fotogenično uređenje Gatto Nero Tattoo-a, učinit će da se osjećate u nekoj drugoj dimenziji pa će i strah od igle, ako uopće postoji – potpuno nestati. Medvedgradska 10, adresa je na kojoj ćete pronaći uvijek raspoloženog Maria, koji će vas oduševiti svojom energijom i talentom.

Foto: Borna Hržina

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS