Zlato u službi ljepote!

Siječanj je mjesec novog početka pa i vrijeme kad analiziramo svoje dosadašnje navike- kako živimo, koliko spavamo, što odijevamo, kako njegujemo lice i tijelo. Imate li na sve kategorije dobar odgovor ili ste u potrazi za nečime čime bi se začinili svakodnevicu. Ukoliko ste ‘slabe’ na zlato, upoznajte stvarno odličnu priču beauty brenda Afrodita koja svoj 50 rođendan slavi uz Pure Gold Divine liniju. Osnovni sastojak je zlato, koje zbog električnog naboja potiče životnu energiju, i postaje prava privilegija za kožu.

U ovoj su liniji dva raskošna proizvoda- LIFTING SERUM i RASKOŠNO ULJE ZA LJEPOTU koje upoznajte u nastavku:

Pure Gold DIVINE raskošni LIFTING SERUM predstavlja savršenstvo; u njemu su spojeni najnoviji rezultati znanosti, najbolji aktivni sastojci i veliko kreativno nadahnuće. U njemu se nalazi više od 50 pomno odabranih aktivnih i ostalih podupirućih, hidratantnih i njegujućih sastojaka koji djeluju na pomlađivanje kože (5,5 godina mlađi papilarni dermis), smanjenje bora na području čela, vanjskog predjela oko očiju i vrata. Jednostavno najbolja sinergija aktivnih sastojaka.

Afrodita-Pure-Gold-Divine-beauty-njega-modnialmanah-koža-kozmetika

Pure Gold DIVINE 24 ka RASKOŠNO ULJE ZA LJEPOTU suhe kože dolazi s visokim udjelom prirodnih antioksidansa koji na koži stvaraju zaštitnu barijeru pomažući pri sprječavanju gubitka vlage. Koža je nakon tretmana obnovljena i meka, svježeg i luminoznog izgleda!

Afrodita-Pure-Gold-Divine-beauty-njega-modnialmanah-koža-kozmetika

Gdje kupiti ove proizvode?
Ekskluzivna Linija PURE GOLD Divine 24 Ka Afrodita Professional je dostupna u 3 Afrodita beauty&shop centrima u Zagrebu (Vlaška 41, Frankopanska 7 i Galleria Business Center) te u NOVOM Afrodita web shopu: https://webshop.afroditacosmetics.com/hr/njega-lica-ap/pure-gold-24-ka-divine-ap.

Trenutno nema komentara

Comments are closed