Zlatarne Dodić predstavlja kolekciju nakita za posebne proljetne svečanosti!

Proljeće i period nakon Uskrs simboliziraju novi početak i međusobno su isprepleteni na mnogo načina i za mnoge on znači vrijeme odlazaka ili organiziranja posebnih obiteljskih svečanosti.

“Tradicionalno, ovo je period vjerskih obreda poput krštenja, pričesti, krizmi i vjenčanja. Upravo u proljeće imamo najveći broj upita za kupnju zlatnog nakita kojima Hrvati najviše vole darivati“, rekao je Filip Dodić, stručnjak za dijamante i direktor Zlatarne Dodić – s tradicijom dugom pedeset godina, koja je i danas najpoželjnija destinacija za kupnju unikatnog i kvalitetnog nakita.

Zlato se oduvijek rado darivalo, predstavljajući investiciju u budućnost. U obiteljskim ‘škrinjicama’ najčešće je riječ o zlatnom nakitu sa sakralnim motivima poput anđela i križića ili sve popularnijem tradicijskom nakitu koji se prenosi s koljena na koljeno.

“Sakralni motivi ili nakit s motivima hrvatske tradicije nešto je na što smo osobito ponosni. Posvetili smo ga generacijama naših spretnih i vrijednih majstora koji su godinama čuvali hrvatsku kulturnu baštinu”, kaže Franjo Dodić, direktor proizvodnje i razvoja.

Prema njegovim riječima, nakit izrađen od srebra koji je cjenovno dostupniji, kao i prestižniji zlatni nakit ukrašen dijamantima, također su zastupljeni u tradicionalnim darivanjima sakramentalnih svečanosti.

Tako su primjerice CROSSES naušnice križić od bijelog zlata, HOPE GOLD zlatna narukvica s križićem i medaljonom, CROSS TAG zlatna ogrlica ili TINY CRYSTAL CROSS GOLD – privjesak zlatni križić najljepši primjerci prigodne kolekcije Zlatarne Dodić.

Osim na prodajnim mjestima u Zagrebu i Splitu, prigodne poklone Zlatarne Dodić potražite i na web shopu https://www.zlatarna-dodic.hr/ gdje vas očekuju blagdanski atraktivni popusti.

PRODAJNA MJESTA: Ilica 46 • Dubrava 2 • City Center one West • City Centar one Split

Trenutno nema komentara

Comments are closed