ZIAJA pokrenula web shop! Popusti, ponude i kupovina po posebnim cijenama i pogodnostima!

Distributer omiljenog kozmetičkog brenda Ziaja odlučio je razveseliti svoje fanove i otvorio je vrata svoje nove web trgovine. Od sada svoje omiljene proizvode, ali i bogatu ekskluzivnu ponudu proizvoda koji do sada nisu bili dostupni na našem tržištu, možete pronaći na shop.clarusacta.hr. Samo na „najnježnijoj online trgovini“ potražite proizvode iz Ziaja linija Baby, Baby&Kids i Kids koji će vašim bebama i mališanima pružiti sigurnu i učinkovitu njegu, a istodobno unijeti veselje u svakodnevni ritual.

Uvjereni smo da će ekskluzivna ponuda proizvoda za njegu lica i tijela, intimnu njegu, njegu protiv strija, tekući sapuni…oduševiti poklonike Ziaja proizvoda. Nismo zaboravili ni tinejdžere za koje smo u ponudu uvrstili novitet – ZiajaJeju liniju za njegu mladenačke kože.

tiaja-web-shop-clarus-acta-beauty-modnialmanah

Uz moderan i sofisticiran dizajn odlikuje ga jednostavnost korištenja, funkcionalnost, mogućnost pretraživanja proizvoda prema određenom tipu kože ili kose, liniji ili kategoriji proizvoda. Na jednom mjestu dostupne su sve važne informacije o proizvodu, načinu primjene i ključnim sastojcima. Novosti vezane uz proizvode, kao i savjeti za pravilnu njegu dostupni su na blogu web trgovine. U svega nekoliko klikova, iz udobnosti vašeg doma, kupovina preko shop.clarusacta.hr biti će pravi užitak zbog jednostavnog procesa kupnje, plaćanja te brze dostave u sve dijelove Hrvatske.

Posjetite shop.clarusacta.hr i već danas otkrijte ekskluzivnu ponudu i jedinstven doživljaj kupnje u „najnježnijoj online trgovini“.

Trenutno nema komentara

Comments are closed