ZIAJA ljeto donosi svježinu Baltika

Prateći aktualne globalne beauty trendove u kozmetičkoj industriji, fokusirajući se na bio- fermentima koji štite i jačaju prirodnu floru kože, hidratiziraju i zaglađuju kožu, ZIAJA u 2020-toj predstavlja odličnu kolekciju proizvoda namijenjenu njezi suhe i dehidrirane kože. Nazvana po jedinstvenom i inspirativnom gradu u Poljskoj (gdje je 1989. godine započela uspješna Ziaja priča) GdanSkin linija nadahnuta je jedinstvenom arhitekturom Gdanska i njegovim položajem na Baltičkom moru i priobalnom klimom.

Proizvodi iz iz GdanSkin linije sadrže morski kolagen koji ima snažno anti-age djelovanje, dok ekstrakt smilja, marulje (macine trave), ljekovitog sipana i fermentirani minerali jačaju kožu te joj pružaju umirujući i regenerativni učinak. Odlikuje je jedinstvena i pomalo neobična mirisna kompozicija, nadahnuta Baltičkim morem i vegetacijom stjenovitog, priobalnog područja, a na designu ambalaže predstavljeni su najprepoznatljiviji arthitektonski simboli grada Gdanska.

ziaja-gdanskin-beauty-njega-koža-kozmetika-modnialmanah

Glavni sastojci: Morski kolagen koji je prirodni protein u obliku koji je topljiv u vodi. Ova kozmetika jača proteinske i lipidne strukture kože, reducira dubinske i površinske bore, zadržava vodu u epidermisu i pruža trenutnu hidrataciju kože stimulirajući prirodne procese proizvodnje kolagena u koži poboljšava elastičnost i čvrstoću kože.

Koje proizvode isprobati?
Prvi proizvodi iz ove linije, dostupni na našem tržištu su body balm, krema za ruke i piling za tijelo.

Foto: Nikola Zoko

Trenutno nema komentara

Comments are closed